OPRESTETE! SPUNE STOP! Tu esti singurul care te poti ajuta. Nu lua viata ca pe un film. Indeparteaza anturajul. Probabil tu asculti hip-hop, deci fi atent! Melodiile acelea sunt doar melodii, nu trebuie sa le iei in serios. Cei care le canta nu-si pun sufletul in melodii, crede-ma. Deci anturajul nu e tot (cum spune bug mafia). Renunta la el si atunci cand vrei sa fumezi orice ia o bomboana, o ciocolata, fa sex daca ai cu cine( si asta functioneaza) numai nu mai fuma! E spre binele tau. Daca vrei sa mai vorbim da-mi un mesaj privat. Te pot ajuta mai mult.Mama mea e psiholog in criminalistica si m-a invatat cum e cu chestiile astea cat de cat.
Daca ai vointa o sa reusesti acum pana nu-i prea tarziu, daca t i se mai ofera, renunta, mai tarziu o sa regreti si nu mai poti
Indeparteaza`te de anturajul ala neaparat, ca nu te va duce la bine, incearca sa inlocuiesti jointul cu altceva cand simti nevoia sa tragi un joint baga o tzigare normala sau mananca bomboane dar inlocuieste cu ceva, totul tine de vointa daca vrei sa nu mai bagi jointuri indeparteazate de anturaj si fa-ti alti prieteni.Numai Bine!
Ce ai primit tu acolo a fost pur si simplu o gluma proasta nu cannabis. Cel mai probabil a fost un trabuc sau vreo tigara mai tare dar nici pe decum cannabis, ti-ai fi dat seama imediat ca ceva ii neinregula cu 'tigarea' aceea.
OPRESTETE! SPUNE STOP! Tu esti singurul care te poti ajuta. Nu lua viata ca pe un film. Indeparteaza anturajul. Probabil tu asculti hip-hop,deci fii atent! Melodiile acelea sunt doar melodii,nu trebuie sa le iei in serios. Cei care le canta nu-si pun sufletul in melodii, crede-ma. Deci anturajul nu e tot (cum spune bug mafia). Renunta la el si atunci cand vrei sa fumezi orice ia o bomboana, o ciocolata, fa sex daca ai cu cine( si asta functioneaza) numai nu mai fuma! E spre binele tau. Daca vrei sa mai vorbim da-mi un mesaj privat. Te pot ajuta mai mult.Mama mea e psiholog in criminalistica si m-a invatat cum e cu chestiile astea cat de cat.
{Asta-i versiunea mea}