Lipsită de caracter? Fii atentă...nu există o lege universală prin care se afirmă faptul că un om tăcut ar fi o problemă pentru restul. Suntem un amalgam de temperamente şi tipuri de personalităţi. De obicei, noi ăştia, introvertiţii, suntem de regulă mai tăcuţi, închişi în noi. Nu ne este atât de uşor să ne facem simţită prezenţa printre ceilalţi, pentru că ne place mai mult să observăm şi să analizăm. Mă aflu într-un colectiv de 4 ani, şi sunt sigură că există oameni care cred despre mine acele lucruri pe care le-ai enumerat şi tu mai sus, dar mă acceptă aşa cum sunt. Nu e musai ca toată lumea să te placă, aşa că nu trebuie să te schimbi pentru nimeni. Cu timpul, intrând în contact cu diferite tipuri de oameni, vei învăţa să te adaptezi în funcţie de situaţie şi probabil vei căpăta mai multă încredere în tine, astfel încât să nu ai reţineri faţă de ei.
Mi-ai facut ziua mai buna
dar de curiozitate tu cati ani ai?
Mă bucur să aud asta. 18 ani am
bring back memories. Parca ai fi sotia mea in timpul liceului. Stai linistita, esti mai diferita. Gandesti mai matur decat cei de varsta ta. Subiectele abordate de prietenele tale nu sunt de tine.
Ele gen vorbesc de trupe si alte chestii
eu sunt mai mult cu facebookul si retele de socializare )))
app sunt a 8 a
nu sunt de parere ca, gandesc mai matur, dar in preajma persoanelor in care ma simt mai comod ma 'dezlantui' gen incep sa dansez si alte chestii mai de redusi mintal ))))
si in unele cazuri chiar cred ca ele au un subiect interesant si care sa ma preocupe dar pur si simplu nu am nimic bun de spus in plus
Aoleu ce mica esti. Mai ai multa scoala de facut ..cand ma gandesc ce te asteapta. Eh, o sa devii mai comunicativa cu timpul.
Ty si da ik sunt mica )))
Stai jos azi ai nota 4 la limba romana.
Eu nu cred. Ai mai multa incredere in tine, o sa fie cineva care o sa te inteleaga. Asa cred, eu asta am sperat mereu, deoarece sunt in aceiasi situatie. Si eu ma simt la fel.
Trebuie să fii îndrăzneață! Și eu înainte eram mai tăcută dar asta se întîmpla doar la școală și mi-am dat seama că îmi trec cei mai dulci ani din viață! Trebuie să comunicăm cu oamenii nu să fim tăcuți, poți să spui o întîmplare cu colegele tale ori cu alții din viața reală ori o poveste o glumă etc...Și în plus dacă te simți mai comod cu o persoană încearcă să te simți așa și cînd vorbești cu mai multe persoane!
Eram si eu asa indrazneata sau cum spui tu
pana sa ma mut la o alta scoala in clasa a 5 a.iar acum sunt a 8 a si tot nu m-am obisnuit printre ei...
anonim_4396 întreabă: