Jur că nu o înţeleg pe mama ta. E indecent să ţi se vadă sânii sau sfârcurile şi lumea se holbează la chestiile astea. Spune-i că îţi e ruşine să porţi un tricou sau ceva, că se vede aiurea. În plus e un mit faptul că dacă porţi sutien ţi se lasă sânii sau nu mai cresc, din contră, un sutien îi menţine fermi, dacă asta e teama mamei tale. Poate o convingi pe bunica ta să vorbiţi amândouă cu ea.e aiurea ce face.
Buna Ei bine si eu cunosc acel mit cum ca sanii s-ar "strica" daca porti sutien un timp indelungat, chiar cred in acest zvon si multe lucruri mi-au aratat ca este adevarat. Nu spun ca nu ar trebui purtat, Doamne fereste! Fiecare alege ce poarta si consider ca cele care sunt mai norocoase si au cu ce se mandri ar trebui sa poarte unul, doar in acel caz.
Ar trebui sa ai o discutie cu mama ta si sa-i spui ca vrei sa te simti confortabil, ca vrei sa incerci. Ca nu ea iese in locul tau in lume, afara cu prietenii etc. Ia-o usor si explica-i ca pur si simplu numai esti de bustiera. Daca nici asta nu merge, intreab-o la ce varsta a purtat primul ei sutien si incearca sa gasesti niste argumente bune care sa o convinga sa te lase sa porti unul.
Asta e parerea mea si sper ca n-a deranjat pe nimeni. O zi buna si sper ca iuandfto sa-si indeplineasca dorinta :hug: