anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci fiti atenti aici putin! Eu am un prieten(amic happy ),ma inteleg super cu el,e de gasca, frumos etc. Ziceti voi, toate bune si frumoase pana aici nu? Asa ziceam si eu...dar stati sa auziti continuarea! Noi acum suntem in clasa a 9-a la licee diferite, in generala am fost colegi de la gradinita happy Din clasa a 8-a a inceput sa imi placa de el big grin si va dati seama ca nu i-am zis nimic
sad. Acum la liceu,noi tinem legatura,mai vorbim, ne spunem toti dracii e care ii facem dar faza e ca ieri a inceput sa imi povesteasca, ca lui ii place de o fata sad sad sad si imi cere sfaturi! Eu incerc sa fac pe prietena buna;( si ii spun ce sa faca, ca sa o faca pe fata aia sa il placa.Tin prea mult la prietenia noastra incat sa o stric pe niste sentimente neimpartasite nu? Zice-ti si voi, nu am dreptate? Ce sa fac sa il uit mai repede, caci oricum prieteni vom ramane happy

3 răspunsuri:
| AyliN98 a răspuns:

Hey! Parerea mea este ca ar trebui sa ii spui ca esti indragostita de el, sa risti. Nu sti ce se va intampla. Mai bine sa regreti ca i-ai spus decat ca nu i-ai spus. De unde sti ca nu tu esti acea fata de care el este indragostit!

| JokerCristian a răspuns:

Are dreptate DraganRaluka...ar trebui sa ii spui ce simti big grin

| anonimcusangerece a răspuns (pentru AyliN98):

Pentru ca mi-a spus cine e! iar azi am vorbit din nou si mi-a zis ca ei ii place de alt baiat sad si ca el e trist sad sad :"(