| iluvudivinelife23 a întrebat:

Deci, fosta mea prietenă, am avut unul către altul ceva sentimente, mi-a spus că nu vrea relație, eram clasa 12 și ne vedeam zi de zi la liceu. Ne-am răcit rău de tot și nici macar nu ne salutam, eu la ora de bio eram in bancă cu ea și m-am mutat în altă bancă, pentru a mă ajuta pe mine însuși să uit de ea și să nu mă mai gândesc la ea, (am fost 3 ani in aceeași clasă, mi-a plăcut de ea de la început, dar am creat conexiunea abia în a 12 și am uitat să zic din primile zile m-a adăugat la close pe insta, după ce ne-am certat m-a scos de la close iar eu cu totul mi-am sters insta la nervi). Asta o fost vineri după ce m-a refuzat, luni la școală nici macar nu m-am uitat la ea, apoi cand sa plec sa ies la pauză am văzut că stătea la ușă de la clasă, mă aștepta pe mine sa ies afara, apoi la pauză mare eu am ieșit cu un prieten și a venit și ea după mine și m-a tras de mână și m-a pus într-o parte și m-a întrebat ca de ce am blocat-o pe insta și că eu sunt supărat pe ea. I-am zis ca mi-am șters insta la nervi și nu am de ce sa fiu supărat, apoi la pauză următoare m-a luat de mână și mi-a spus să merg cu ea până afară să își pună benzina în rezervor, eu am zis mna hai ca merg m-am urcat in mașină cu ea și nu am mai mers nicăieri. Mi-a spus că nu mergem nicăieri și a început să își ceare scuze ca ea e de vină și că s-o iert și a început să mă îmbrățișeze (dupa ce mi-a spus că nu vrea relație)nu am înțeles din ce motiv așa a facut. A venit timpul ca să dăm bacul, cu câteva zile i-am spus că mi-a părut bine ca gen am fost in aceeași clasă și ne-am facut amintiri și că mi-a părut rău gen că spre final nu ne-am inteles, apoi i-am spus totul gen că mi-a placut de ea și ea nu înțelegea cu ce scop i-am spus asta... apoi am dat bacul și nu am mai vorbit deloc, după văd ca mai aproape zi de zi pune la apropiați poze cu ea, mai hot asa nu inteleg vrea cumva sa imi atragă atenția sau pune așa pur si simplu?

1 răspuns:
| MarianWLF a răspuns:

Prea multa bataie de cap, prea nehotarata, vezi-ti de drumul tau si gaseste o fata calumea, daca la inceput cand sunt sentimente puternice nu se intampla nimic dupa ce v-ati obisnuit unul cu altul nu e de parca o sa simta peste noapte ca ii ia inima razna dupa tine, si daca ai fi cu ea nu cred ca ai simti siguranta si stabilitate.