| be4utyfull a întrebat:

Deci, funda! Am o prietena foarte buna. cea mai bunalaughing dp metin.Ne intelegem bine vb la tel, pe skype si ne-am propus in vara sa ne si intalnim sa mergem la film. etc. Ea are 13 ani si p 1 iunie va fi ziua ei dar o face sambata.Nu prea stiu ce cadou sa ii iau dar nu haine ceva frumos, deosebit cu nu stiu cum arata. Funda!love struck ceva mai d fite:p
Pe langa cadoul p care o sa il dau i-am facut si un film de ziua ei si i l-am aratat i`a placut.Deci spuneti-mi ce cadou si ceva de facut pe pc ca ma pricep bine love strucklove struck ideeeeeeeei multeee, site-uri poze orice. Fundaa repedelove struck

5 răspunsuri:
| Lavazza_5427 a răspuns:

Cred ca cea mai buna alegere. daca vrei ceva finut...ia-i o cutie de bijuterii.ar fi dragut din lemn.si pune inauntru un lant sau o bratara cu "best friends" sau ceva dragut oricum... happy sper ca te-am ajutat

| bogza2 a răspuns:

Hmm daca nu ai facut nunta in metin cred ca acum e timpul...si app si eu am cunoscut o persoana si am vb ca ea timp de 1 an si ceva pana ne-am certat ff tare.

| AndreeaCrys a răspuns:

Eu as spune sa-i iei[numesti] o stea...iti va da certificat si poate oricand sa mearga la Observator sa o vada...Eu spun ca e ceva frumos si unic big grin.asta daca dispui si de bani

| syle a răspuns:

Depinde iai ceva nu prea sofisticat dar nici prea simplu, ceva care sa iti placa si tie dar si iei
incearca un laticc cu o jumatate de inima iar tu sa ai cealta jumatate sau o bratara care sa fie la fel ceva care sa arate ca tii la ea dar si so dea pe spate. sper sa fii fost de ajutorbig grin.

| Marya_3974 a răspuns:

Ai putea sa ii iei o bijuterie ceva finut si delicat...sau nu stiu ar cam trebui sa stii ce ii place