anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci hai ca o fac si eu big grin Intrebarea mea este:
Daca am 1, 75 si 57-58 kg, sunt grasa? (am picioare mai lungi, deci inseamna ca sunt mai grasa?) Astept raspuns, pentru ca sunt cam obsedata de chestia asta, cand eram mai mica eram intr-o vreme grasa de-a dreptul, apoi am slabit si chiar si prietenul meu imi spune ca am iluzii ca nu sunt grasa, dar eu ma vad grasa si doar nu-s oarba. adica ar mai trebui sa dau jo vreo 2 kg thinking asa cred...

Răspuns Câştigător
| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Nikolle esti fix ca minelaughing Fix asa am fost si eu.cand eram mai mica eram cat un butoi si acum am tot 1, 75 si 60 de kg si tot cred ca-s grasa straight face dar altii spun ca nu-i adevarat sad Poate ca suntem noi prea obsedate de asta.ar trebui sa ne acceptam asa cum suntem si gata.mai ales daca altii ne plac asa. big grin Baftawinking

10 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Greutatea ideala la 1, 75m este 59, 9 - 66, 7. Deci nu esti grasa.

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

@raulgaara cat vrei sa se mai inalte? nu ti se pare ca e destul de inalta? laughing sa fim seriosi oh go on.

@Nikolle mersi pentru funda :*

| mdany a răspuns:

La 15 ani cam da.Ar trebui sa ai pana in 55.

| Mayar a răspuns:

IiSunshine am 15 ani si 5 luni, destul de dezvoltata, dar nici prea prea. adica cateodata mi se pare ca nu sunt asa grasa, dar cateodata! Of Doamne!

| Mayar a răspuns:

Life big grin happy ma bucur ca mai am o sora pe aici :X

| Mayar a răspuns:

IiSunshine am 15 ani ai 5 luni

| Mayar a răspuns:

Life, npc, big grin chiar esti de treaba, cati ani ai?

| Gεσяgιαηαα a răspuns:

Pai ar trebui sa ne spui varsta ta, intai.
Dar mie nu mi se pare.

| AndreeaLupan a răspuns:

Buna.
Hmmmm totusi parerea mea este ca nu esti grasa, dar daca socoti tu asta, slabeste cu cite kg doresti, nimic rau in asta.
Daca socoti tu ca vreai sa slabesti, de ce nu tongue E corpul tau si trebuie sa iti placa de el.

Bafta

| RaUlBoY a răspuns:

Uite sfatul meu daca el zice ca nu esti grasa, inseamna ca asa te place, dar ca sa fii si tu impacata cand te uiti in oglinda eu zic sa faci ori inot( ca sa slabesti usor ) ori sa faci ceva gen tenis ca te fii un pic mai inalta pentru a nu te mai vedea grasa!winking