Nikolle esti fix ca mine Fix asa am fost si eu.cand eram mai mica eram cat un butoi si acum am tot 1, 75 si 60 de kg si tot cred ca-s grasa dar altii spun ca nu-i adevarat Poate ca suntem noi prea obsedate de asta.ar trebui sa ne acceptam asa cum suntem si gata.mai ales daca altii ne plac asa. Bafta
@raulgaara cat vrei sa se mai inalte? nu ti se pare ca e destul de inalta? sa fim seriosi .
@Nikolle mersi pentru funda :*
IiSunshine am 15 ani si 5 luni, destul de dezvoltata, dar nici prea prea. adica cateodata mi se pare ca nu sunt asa grasa, dar cateodata! Of Doamne!
Buna.
Hmmmm totusi parerea mea este ca nu esti grasa, dar daca socoti tu asta, slabeste cu cite kg doresti, nimic rau in asta.
Daca socoti tu ca vreai sa slabesti, de ce nu E corpul tau si trebuie sa iti placa de el.
Bafta
Uite sfatul meu daca el zice ca nu esti grasa, inseamna ca asa te place, dar ca sa fii si tu impacata cand te uiti in oglinda eu zic sa faci ori inot( ca sa slabesti usor ) ori sa faci ceva gen tenis ca te fii un pic mai inalta pentru a nu te mai vedea grasa!