| DrumAndBasee a întrebat:

Deci. Helo.
Am o mica-mare problemuta. M-am indragostit de un tip din Noua Zeelanda. E de gasca si vorbim mult pe mess + arata si foarte bine + e cu un an mai mare decat mine. Ce sa fac? fundita

5 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Of. Asta nu e iubire, nu te-ai îndrăgostit pe bune, doar îți place de el ca persoană, e ok. O să-ți treacă sau o să-ți dai seama mai bine de ce ți-am zis ori o să cunoști pe altcineva.
Știi că ideea asta cu îndrăgostitul pe net nu prea merge, nici măcar nu e din Ro... adică măcar dacă era dintr-un alt județ v-ați fi putut vedea, dar așa nici nu ai șanse. Câți ani ai?

| Ebsghjs a răspuns:

Sunt mari sanse ca el sa fie un pedofil. Vezi sa-ti treaca ^^. Iti recomand sa vezi filmul 'TRUST' si poate dupa vizionarea lui ii vei da ignore. ^^

| HappyYoyo a răspuns:

Trăiește-ți aventura, dar fi sigură că nu vei putea avea o relație decât pe net. dacă vrei o relație reală va trebui să găsești tipi drăguți mai aproape de tine. Însă puteți rămâne prieteni dacă vă înțelegeți ok. Și eu am pățit asta cu un tip din Canada. Acum am rămas amici.

| StrumfLala a răspuns:

Noua Zeelanda? Dar tipii draguti de la bloc, scoala? Sunt si mai aproape de tine si in + ala poate fi un pedofil. laughing)
Succes!
Ciaw.:*