| pinkflower a întrebat:

Deci i-am dat nr. meu de telefon la un coleg de clasa din asta mai smecher asa (dar ma inteleg bine cu el ) si tot ma suna :odata sa ma intrebe daca ne asculta la romana si adota pesteo 1 ora ma suna sa ma intrebe daca ne asculta la biologie, numai ca nare ce face si el. Dar eu nu vreau sa fiu lucrur lui de care poate sa faca ce vrea si sa ma sune pe mine cand se plictiseste ca si cum eu as fi roata de rezerva.

Iam spus la scoala ca poate sa ma sune cand vrea el ca tot nu ii raspund ori ce ar face.

Ce trebuie sa fac ca sa il sperie asa ca sa nu ma mai sune?
Mam gandit ca maine cand ma duc la scoala sa ma port ca si cum nu sar fi intamplat nimic ca sa vada ca ma tin de cuvant cand am spus ca nu-i raspund la telefon si ca nu-mi pasa ca ma suna. E bine asa?

dati-mi voi alte optiuni! Dau funda la cel mai inteligent raspuns.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite parerea mea, sa luam problemele pe rand :
Daca te suna incontinuu, mai bine i-ai spune direct parerea ta, pentru ca daca incerci sa gasesti tot felul de scuze trebuie sa stii ca astea nu vor fi pe termen lung iar dupa ce se termina,, perioada " de scuza va reincepe din nou obiceiul sau. Asa ca fi sincera! Mi se pare corect ceea ce i-ai zis, dar incearca sa ii spui ceva de genul :
- Eu nu sunt obiectul tau cu care,, sa te joci " cand te apuca pe tine plictiseala! Daca nu esti in stare sa-ti notezi in clasa ce ai de invatat atunci scrie-ti pe frunte ca sa-ti amintesti! NU vreau sa te jignesc dar daca ma mai suni asa dupa obiceiul tau incontinuu pentru ca n-ai ce face iti dau Ignore pe mess, te sterg din tel si nu iti mai raspund. Sa stii ca exista optiune silentios!
Trebuie sa fii mai dura daca nu intelege, pentru ca daca esti moale si te lasi la el ( asa smecher cum e ) isi va da aere superioare si isi va permite multe chestii cu tine!
Cat despre ideea ta pentru maine, de ce nu? Nu ar trebui sa se supere daca are cat de cat minte... fundita te rog?

3 răspunsuri:
| Sოﺁℓε a răspuns:

Faci din tantar armasar ii dai pur si simplu numar ocupat si gata, sau ii spui ca telefonul tau este la mama ta, sau il pui pe tatal tau sa raspunda cand te suna

| larysss a răspuns:

Pai spune-i usor ca sa nu se supere sa nu te sune chiar din 5 in 5 mindak nu nu ii mai rasp cand o sa aiba intr-adevar nevoie de tine
Bafta!big grin

| Primo a răspuns:

Simplu pune telefonul pe silentios sa nu faca zgomot si lasa-l sa sune pina no mai puteahappy