Bai, si eu am vazut asemenea conflicte la mine la scoala, sunt niste fitoase, vor numai ele sa fie prietene si noh de asta repinge pe oricine chiar si daca nu le-a facut nimic, incearca sa le lasi in pace si poate vor veni ele la tine, sper ca te-am ajutat
Pardo am facut cateva greseli cand am scris scuze dar asta pentru ca nu prea vad bine cand plang ecranul si tastele
Da pai m-am mai linistit dar spuneti va rog (vb de scoala)credeti ca trebuie sa ii zic doamnei diriginte? sa stau mai mult cu livia si anca? pliz help(scuzati ca va stresez atat)
Numai "exploda" atat.ele nu merita prietenia ta, iar parerea lor nu trebuie sa te afecteze.eu cred ca ar trebui sa-ti faci noi prietene care sa nu fie asa rautacioase cu tine. Tine minte,indiferent ca esti bun sau rau, a-i gresit sau nu, intotdeauna va fi cineva care vrea sa-ti faca rau iar apoi se va intoarce la tine cand va avea nevoie de cineva.Incearca sa treci peste, doar nu esti "casatorita" cu ele si dai divort, sunt doar niste fete.Prietenii azi sunt, maine numai sunt, asa ca nu te atasa asa de tare de ele pentru ca nu merita.Gasesteti niste prieteni care sunt cu adevarati prieteni! Nu-ti fa griji, intr-o zi vei gasi un prieten adevarat.Lasa-le pe ele sa stea impreuna si nu te lasa intimidata de faptele lor si de ceea ce spun indiferent ca e de bine sau rau.Fa-ti o noua prietena si arata-le ca poti sta si fara ele, Nu sunt ele singurele pe lume! pupici
Spunele celor doua Bff ale tale, ca daca cu adevarat au incredere in tine, logic ca te vor crede. Si tipa aia Livia, nu stiu , incearca s-o eviti
anonim_4396 întreabă:
georgeana1818 întreabă:
kencarson întreabă: