| Pikachoo->Ana a întrebat:

Deci: ieri am venit de la tara de la varumiu
Si acolo am cunoscut un baiat super frumos e putin mai mare ca mine.Si a inceput sa-mi placa de el.
Eu mai rusinoasa... mi-a fost rusine sal intreb ceva, sau...asa ca nu am vorbit deloc.
Si faza e ca eu numai am cand sa ma duc pe acolo, ca matusemea e la servici, verisorii mei numai stau la tara(acolo erau bunicii lor unde am fost)si pana la anul la vara nu mai am cand sa ma duc la tara.
Si de ieri de cand am venit ma gandesc numai la elcrying. Si nu stiu ce sa fac, aici nu am niciun prieten, stau toata ziua in apartament, pe afara nu am cu cine sa ies.
Si de fiecare data cand ma gandesc la el incep sa plang.Si el fiind mai tupeist ma gandesc ca daca ar fi vrut sa vorbeasca cu mine mi.ar fi zis ceva, sau poate i-a fost si lui rusine?
Ce sa fac?sadFUndacrying

2 răspunsuri:
| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Nu prea mai ai ce sa faci
asteapta pana vara viitoare cam atat potiwinking

| EmySweety a răspuns:

PikachohiroAna. sincer acum biatii vin si pleaca. Mereu vei intalnii cate unu' dupa care iti vor fugii ochii, insa niciodata nu poti sti care este cel cu care te potrivesti. Daca ai plecat de la tara asta nu inseamna ca vei ramane in continuare singura doar pentru faptul ca el nu mai este langa tine. Vei cunoaste altii, poate mai simpatici ca acesta si situatia va fi aceeasi. Nu fi dezamagita, pentru ca nu ai cu cine sa iesi... odata si odata iti vei face tu prietenii cu care vei putea sta.winking