Sincer? daca nu as sti cum e. ti-as spune sa o lasi balta.bla blaa.ca nu e de tine.fii tare.sunt si alti baieti.care poate o sa te merite.si etc.
dar momentan trec printr o situatie cat de cat asenamatoare...nu am vb atat de mult. dar mi a intrat usor la suflet.si la fel ca si tine.imi faceam griji de momentul in care il voi vedea (asta cam in fiecare zi! ) trebuia neaparat sa i spun ceva chiar daca atunci cand ieseam pe usa imi spuneam NU.il cautam cu privirea.si vroiam.doar sa vorbesc cu el pentru ca nu rezistam. probabil nici tu nu vei rezista si daca l ai vedea. un simplu salut tot i ai spune.si poate din partea lui daca te a iubit. o sa inceapa o discutie... poate un "ce ai mai facut" oricum. daca vorbiti nu i arata ca inca tii la el se va simtit foarte bine.si va crede ca se poate juca cu sentimentele tale.si te va rani.nu stiu altceva ce sa mai spun. daca vrei iti dau idu' meu si vb mai multe.asa.e obositor sa povestesc de una sinura bafta
Ce-am uitat sa spun este ca el venise luni seara acasa.marti ne-am desp iar miercuri dimineata a plecat inapoi la lucru.trebuia sa ramana pana luni dimineata acasa.ca sa stea la concert. dar a doua zi a plecat si i-a spus prt mele ca vine sambata la concert.
Am citit pana la mijloc. Voi sunteti mai ceva ca cei mai cei mai. scuza-ma dar de cate ori v-ati despartit, ma mir ca nu v-ati plictisit. Imi pare rau! Poate totusi nu sunteti potriviti si atunci va trebui sa va obisinuiti.
Bafta!
Psihoyounger
Decizia e a ta, tu hotarasti, dar parerea mea e sa-ti vezi de treaba, sunt si alti baieti...
Nu am cum sa trimit mesaje nu stiu de ce x(
lasa mi tu idul intr un mesaj ca sa nu mi l public eu pe al meu