anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci imi place de o fata am avut curajul sa eu spun in in fata ( pe mess) i-as fii spus si in fata dar eram in weekend.Eu acum cred ca face misto de mine pentru ca am vorbit cu o colega de a ei si am intrebat-o daca fata asta ar vrea sa fie cu mine iar colega ei a spus ca nustraight face nu stiu ce sa mai cred i-am dat niste poze a zis ca sunt frumos etc. chiar nu stiu ce ar trebui sa fac ca sa o cuceresc... sau ce ar trebui sa fac

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai copii, de ce vorbiti voi cu altii despre treburile voastre? Si fetele si baietii sunt fie invidiosi fie gelosi fie le place sa incurce lucrurile si sa se amuze; de aceea nu sunt sinceri in majoritatea cazurilor si "baga strambe". Eu cred ca tu esti capabil sa iti dai seama daca fata te place sau iti face fite. Daca face doar fite, mai incerci o data de doua ori si apoi...ciao-pa! Daca raspunde din prima incercare, e ok! Ganditi si actionati singuri, doar este vorba de sentimentele voastre nu ale prietenilor!

3 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu te lua dupa colega ei, vb cu ea, nu cu colega, ca nu se stie care a adevarul...

| lola a răspuns:

Nu te lua dupa ea. Poate doar asa i-a spus prietenei ei dar de fapt vrea.Asa sunt fetele zic nu, nu, ca le plae sa stie ca "umbla" cineva dupa elebig grin deci nu-ti pierde speranta:*

| sHock a răspuns:

Da... vorbeshte mai bine cu ea!
Nu cred ca face misto de tine sau ceva de genu'... fetele vorbesc multe intre ele... poate doar i-a spus despre tine...