Buna.
Este 'foarte frumoasa'. Asa o descrii tu.De asemenea, este si foarte populara si mereu inconjurata de fete.Nu te 'sperie' acest lucru? Este foarte greu sa o abordezi pentru ca daca este populara este mereu inconjurata de oameni.
Este un pas important ca ai id ei.Nu trebuia sa ii spui ca o simpatizezi. Din moment ce este populara pe ea o simpatizeaza multi oameni si probabil multi ii zic acest lucru. Poate de aceea nu a luat in seama acel 'compliment' spus mai indirect. Poate ea chiar te placea dinainte.Este si aceasta o varianta. Poate nu te place dar ii este teama sa iti zica in fata asa ca trece pe langa tine, incearca sa para indiferenta in speranta ca tu iti vei pierde interesul.
Prietena aceea a ei sigur te place. Din gesturile ei pare un pic cam disperata. Daca va mai intalniti prin cluburi du'te la ea si intreab'o daca vrea ceva de baut. Poate va merge.Sau ciocneste'te in mod 'accidental' de ea.
Poate ca nu te place. Atunci nu prea ai ce sa faci. Daca spui totusi ca toate colegele ei te urmaresc sunt 2 variante:ori colegele ei te plac, ori ea le'a spus deja lor ca ar simti ceva pentru tine si de aceea te urmaresc.
Du'te la ea cand este singura si spune'i ca o simpatizezi intr'un mod mai special si ca ai vrea sa va cunoasteti mai bine intr'o zi de weekend, intr'un parc, la un suc
Bafta!
Probabil este prea timida sa isi arate sentimentele.incearca sa ii arati cat tii la ea.
Eu sunt mai timida si imi este mai greu pana cand ma obisnuiesc cu o idee noua
Eu zic sa o opresti cand se duce acasa si sa vorbestii cu ea
Sper ca vei reusi bafta:*
Pai...ai zis ca la inceput ea nu stia cine esti cred ca atunci cand a aflat cine esti, a ramas surprinsa incearca sa vorbesti cu o prietena de`a ei, sa o intrebi ce sa intampla, de ce te ignora. Daca nu functioneaza, cel mai bine e sa vorbesti direct cu ea :*. Succes :*.
Vlad sunt de parere ca si acestei fete ii place de tine doar ca este un pic cam timorata, ai rabdare cu ea nu incerca sa o bruschezi fii galant si incearca sa o iei cu binisorul! aha ai mare grija ca fetele sunt perverse...
croissant întreabă: