| Vlad_3663 a întrebat:

Deci imi place de o fata, care este foarte frumoasa si e prin cele mai cunoscute prin liceu si eu sunt aproape ca ea de cunoscut. Prima data am aflat de id-ul ei si am vb cu ea si neam dat intalnire dar nu ne-am intalnit asa ca i-am spus ca o simpatizez, dar faza ca ea nu stia cu cine vorbeste, dar cand i-am dat o poza cu mine, m-a vazut la scoala si dupa cateva zile m-am tot intalnit si am trecut pe langa ea, dar nu se uita deloc la mine se uita tot in jos( intrebare: dc se tot uita in jos si nu se uita la mine in ochi?, eu simteam nevoia sa vb cu ea si cand ma vedea nu se uita la mine doar in jos, doar pritena ei din clasa se uita si ma studia din cap pana in picioare ). M-am intalnit cu ea prin cluburi dar se asundea cu prietenele ei intr-un colt si miera rusine sa o abordez intre atatea fete.
Acuma in ultimele zile am incercat sa fiu mai distantat si nepasator de ea sai observ comportamentul si pe mess nu prea intra de o saptamana si sta pe invizibil, doar prietena ei (ca am si id acestei prietene a ei ) care verifica ce fac si ce scriu la status si lasa diferite mesaje pe la status pentru mine (de ex:"tot ce vrea ea este...").
Rog toate fetele care citesc mesajul acesta sa-mi dea un raspuns si in special niste sfaturi ca sa o inteleg.
O completare de cateva luni de cand stie ca vreau sa vb cu ea nu iese deloc afara in pauze doar cand merge la ore in laboratoare sau la sport si cand merge acasa.
Mai pun o intrebare pentru fete : Ar fii bine sa o astept cand merge acasa si cand este singura sa o abordez sau sa ma duc la ea in clasa ea fiinf intr-o clasa pline de fete?(completare : cand sunt pe afara si ma observa colegele ei
simt ca ma urmaresc si observ cum toate se uita la mine{ de aici ce sa inteleg?})
Pls, Rog toate fetele experimentate sa-si dea cu parerea!

Răspuns Câştigător
| Ramonaaaa a răspuns:

Bunahappy.
Este 'foarte frumoasa'. Asa o descrii tu.De asemenea, este si foarte populara si mereu inconjurata de fete.Nu te 'sperie' acest lucru? Este foarte greu sa o abordezi pentru ca daca este populara este mereu inconjurata de oameni.
Este un pas important ca ai id ei.Nu trebuia sa ii spui ca o simpatizezi. Din moment ce este populara pe ea o simpatizeaza multi oameni si probabil multi ii zic acest lucru. Poate de aceea nu a luat in seama acel 'compliment' spus mai indirect. Poate ea chiar te placea dinainte.Este si aceasta o varianta. Poate nu te place dar ii este teama sa iti zica in fata asa ca trece pe langa tine, incearca sa para indiferenta in speranta ca tu iti vei pierde interesul.
Prietena aceea a ei sigur te placehappy. Din gesturile ei pare un pic cam disperata. Daca va mai intalniti prin cluburi du'te la ea si intreab'o daca vrea ceva de baut. Poate va merge.Sau ciocneste'te in mod 'accidental' de ea.
Poate ca nu te placestraight face. Atunci nu prea ai ce sa faci. Daca spui totusi ca toate colegele ei te urmaresc sunt 2 variante:ori colegele ei te plachee hee, ori ea le'a spus deja lor ca ar simti ceva pentru tine si de aceea te urmaresc.
Du'te la ea cand este singura si spune'i ca o simpatizezi intr'un mod mai special si ca ai vrea sa va cunoasteti mai bine intr'o zi de weekend, intr'un parc, la un suchappy
Bafta!

4 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Multumesc foarte mult pentru funditahappy. Sper ca ti'am fost de ajutor!

| last_9432 a răspuns:

Probabil este prea timida sa isi arate sentimentele.incearca sa ii arati cat tii la ea.
Eu sunt mai timida si imi este mai greu pana cand ma obisnuiesc cu o idee noua
Eu zic sa o opresti cand se duce acasa si sa vorbestii cu eahappy
Sper ca vei reusi bafta:*

| Arfina a răspuns:

Pai...ai zis ca la inceput ea nu stia cine esti straight face cred ca atunci cand a aflat cine esti, a ramas surprinsa straight faceincearca sa vorbesti cu o prietena de`a ei, sa o intrebi ce sa intampla, de ce te ignora. Daca nu functioneaza, cel mai bine e sa vorbesti direct cu ea :*. Succes :*.

| martutza a răspuns:

Vlad sunt de parere ca si acestei fete ii place de tine doar ca este un pic cam timorata, ai rabdare cu ea nu incerca sa o bruschezi fii galant si incearca sa o iei cu binisorul! aha ai mare grija ca fetele sunt perverse...