| Kolp a întrebat:

Deci: Imi place de o fata din clasa mea pe care o cunosc de cand eram mic, suntem ca si fratii dar ea il place pe alt baiat din clasa dar nu foarte mult. Stiu ca si pe mine ma place aproape egal:X, celuilalt baiat nu-i place de ea caci e cu altcineva, tot o prietena si ea stie. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| shooby a răspuns:

Poarta-te frumos cu ea, ia-o in brate daca e suparata, consoleaz-o, zambeste-i, vorbeste-i frumos, fii amabil cu ea, cand iti faci curaj mai mult spune-i cat de mult o placi. dar in momentul ala sa fiti singuri. doar voi doi big grin

8 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Sa continui sa fii dragut cu ea, si de ce nu sa-i ceri prietenia.

| CybeRAthlete a răspuns:

Zi ei aceste raduri. daca nu iese nimic, pierzi atat prietenia (poate nu de tot, dar va deveni ciudat) cat si o sansa mai departe (asta in cazul in care nu iese totul cum doresti tu).
bafta

| Kolp explică:

Da problema este ca ea nu a avut niciodata un prieten si daca o iau in brate cand e trista nu prea intelege mesajul, si nah astia din clasa sunt mai inapoiati si cred altceeva.intelegeti?

| Kolp explică:

Oare ajuta ca ea e moarta dupa ochii mei?laughing... si mie imi plactongue:X

| Kolp explică:

Plus ca eu nu o mai inteleg, ma mai ia de mana, mai zice :,, Hai sa mergem sa ne plimbam" si din exterior jur ca aratam ca un cuplu:Xhappy

| Kolp explică:

Ms de sfat danieladana...chiar o fac sa rada in fiecare zi... da nu-s cea mai urata persoanalaughing

| danieladana a răspuns:

Incearca sa o faci mereu sa rada. prin cele mai mici chestii, fa-o sa zambeasca. si fii cu un pas inaintea colegului tau... mie mi s-a intamplat nu imi placea de un tip il consideram cel mai urat om posibil. dar petrecand zii de zii cu el la scoala. facanduma sa rad. m-a facut fericita. incat am inceput sa tin la el enorm. si acum mi se pare cel mai frumos om.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-i spui ca o placi ca celalalt baiat e luat si sa nu-si faca sperante doar printrun miracol