| Ingerfararipi333 a întrebat:

Deci imi place de un baiat cu 3 ani mai mare ca mine de ceva timp, un an cred. Problema este ca i-am spus acum 1 luna ca il plac. si a spus ceva gen " Nu stiu ce sa mai zic " La liceu nu ma baga in seama. si e asa, de parca nu m-ar cunoaste. Dar simt ca tine la mine. sau poate ca simt asta doar ca sunt eu prea nebuna dupa el, ajutati-ma va rog cu un sfat... nu pot sa renunt la el. De ce credeti ca face asa? Astept sfaturi va roooggg. Ce as putea face sa-l atrag mai mult? Sunt mai timida de fel, si prefer sa stau in banca mea nu sunt ca restul. chiar nu stiu ce sa mai fac =(

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Doarunaltutilizator a răspuns:

Hmmm,pai poate o avea prietena sau poate nu e interesat de tine.
Daca vrei sa te convingi, mai urmareste-l, vezi daca spune ceva de tine prietenilor, vezi daca e cu o fata sau nu.

| 94Lucifer94 a răspuns:

Dacă ai făcut tu primul pas iar răspunsul lui a fost unul care l-a pus pe gânduri, cu siguranță nu simte la fel pentru tine. Adică nu mi s-ar părea normal să te ignore. Poate nu ar trebui să-ți mai faci speranțe cu el. Gândește-te că putea să zică ''și eu de plac'' sau ''de ce mă placi''. Totuși răspunsul primit cu siguranță e unul care denotă faptul că nu-și dorește acest lucru sau pur și simplu nu apreciază faptul că tu îl placi.

| Turbo223 a răspuns:

Uite ce e, daca tu ai 15 ani iar el 18, nu prea e ok. Poate nu te place ca esti cam "tanara" pentru el, ori nu te prea cunoaste, dar trebuie sa te uiti dupa baieti de varsta ta (15-16 ani) nu dupa cei care deja sunt majori..."nu pot uita de el".cum adica nu? E doar un baiat, nu e ca si cum el te-a ajutat cu ceva...etc.Noi nu gandim pentru el si nu stim de ce te ignora, dar cel mai probabil nu este deloc atras de tine sau e timid, dar dupa reactia avuta pare ca nu prea te place in sensul ala.

| Ilie_George_1998 a răspuns:

Daca nu te baga in seama, inseamna ca si el la randul lui este atras de o persoana. ( scuze )
Cu faza " Nu stiu ce sa zic... " nu a vrut sa ti spuna "NU" in fata, asta tinea si de caracterul lui.
Sper ca nu te am dezamagit, si imi cer scuze daca am facut-o. Mult succes. Apropo: " E balta plina de peste ".

| Alin1912 a răspuns:

Fă.l sa creadă ca nu.ti mai place de el si o sa vină singur la tine din orgoliu, apoi mai e un pas si sentimentul o sa fie reciproc