| iuliii_8417 a întrebat:

Deci. Imi place de un baiat cu care am fost acum un an. El a inceput sa se bage in seama cu mine iar eu mi-am facut drum pe la el pe la bloc. Am inceput sa vorbim iar la un moment dat mi. a zis sa dam lucrurile pe fata. si sa. i spun daca. l plac. i.am zis. da asta. i adevaru dupa m-a intrebat daca sunt virgina sincer. si i.am zis: Normal ca sunt virgina.happy. Sincer. happy El a raspuns. ca nu prea are treaaba cu fetele nederanjate.straight face. Ce sa cred. adica nu stiu ce sa fac straight face. Il plac prea mult. si acum. daca ma crede copila. menntionez ca e cu 2 ani si ceva mai mare decat minee. Va roog sa ma ajutati. Multumesc dau funda.

Răspuns Câştigător
| KeoAndrewDo a răspuns:

UNU - Ar fi o prosstie sa crezi ca te place pentru ca nu ti-ar pune problema asa si 2 nu e avantajos sanatatii tale daca te supui lui Ai 90% risc de a face leziuni canceroase si precanceroase de col uterin plus ca poti sa ramai insarcinata.

1 răspuns:
| rody97lory a răspuns:

O sa o spun direct. Nu te place. Incearca sa nu il mai bagi prea mult in seama si sa nu mai ai tangente cu el big grin daca te-ar fi placut, nu ti-ar fi zis astfel de lucruriwinking si stai linistita... esti la o varsta frageda... ai timp sa iti gasesti jumatatea :* nu s-au terminat baietiiwinking o sa iti gasesti la un momentdat alesul :*