Pai te duci si vb cu el la scoala sau le ceri prietenelor tale idu lui si il bai si il intrebi direct, poate e rusinos, poate nu te place si doar a vrut sa verifice daca tul il placi si doar atat, nu stiu ce e in capul lui, acest gest poate sa fie si ceva de genul ca nu mai vrea sa vb cu tine... cel mai bine si mia sigur e sa il intrebi tu pe el si daca nu iti raspunde sau iti da ignor la id e valabila chestia cu nu mai vrea sa vb cu tine, poate l-ai deranjat cu ceva... nu stiu vb cu el cel mai bine, sper ca te-am ajutat, funda? Plzz
Salut!
Nu trebuie sa crezi neaparat ca numai pe tine nu te-a bagat in lista. Ar putea ca prietenele tale sa te minta, pentru ca stiu ca iti place de el, sau poate el vrea sa te faca geloasa. Tu nu trebuie sa pari afectata de situatie.
Poate ca si'a dat seama ca il placi si a vrut sa il lasi in pace... dar hai sa nu gandim asa sa zicem ca a uitat si ca totul sa fie bine baga uh id lui in lista si totul va fi bine iar daca te mai intr daca vrei sa stai cu el nu acc din prima
Nu ai ce sa intelegi. E pur si simplu un baiat care nu stie ce vrea, care vrea doar sa fie toate fetele de partea lui. Nu stie, probabil, ca tu il placi atat de tare, si cred ca e timpul de baiat caruia ii place ca toate fetele sa fie topite dupa el, dar atunci cand unei fete ii place cu adevarat de el nu stie cum sa reactioneze si se da "shmeker" . Nu cred ca are rost sa-ti bati capu'. Uite-te in jurul tau: sunt baieti de 1000 de ori mai buni decat el, crede-ma Am trecut prin asta
Se joaca cu tine tipul. Nu te lasa afectata, incearca sa te distantezi de el o vreme, sa te bage el in seama. Daca te intreaba ceva si aduce vorba de "te-am intrebat daca vrei sa iesi cu mine si ai spus da", tu poti sa-i spui ca te gandeai "da, de ce nu?" nu "da, sunt topita dupa tine". Spui ca e visul oricarei fete sa iasa cu cineva mai mare decat ea.
Oricum, fie ca are id nou sau nu si fetele te-au mintit, el nu a mai vorbit cu tine pe mess - asta e certitudine.
Ori e scarbit de faptul ca il placi (si un tip ca asta nu merita sa aiba vreodata o relatie), fie se simte prost ca te-a intrebat si nu se astepta sa-i spui da.
Oricum, e randul lui sa faca urmatoarea miscare. Poarta-te la fel cu toti, nu lasa sa se vada ca esti afectata. Capul sus si sa ai multa rabdare!