Draga, tipul e mai mult decat indragostit de tine si cum am mai spus...ai putea de cate ori iti zambeste sa ii scoti putin limba in timp ce zambeste.ca nu stiu de ce dar unii baieti sunt atrasi de limbi :-> chiar si eu uneori si ai putea incerca o varianta iar cealalta ar fi asta : te duci la el il iei smucindul il pui la perete si il saruti ) glumesc... dar ai putea incerca,, nu dar varianta adevarata ar fi : sa il iei incetisor si sa ii spui ca tu inca mai ai sentimente pentru el, si eu cred ca te place 100% si o sa iti zica la fel. si abracadabra ti'ai facut iubitul
Sper ca te'am ajuta. BY3
Waaa. va multumesc foarteee mult :X. dar acum mai este o mica problemuta . cui ii dau funda ptc toate raspunsurile sunt geniale? :-
Heiii! E clar! Chiar nu obsevi, te palce, la nebunie! Dativa o sansa unu' altuia si o sa mearga totul ca pe roate! Incearca sa ii acozi mai multa atentie...intreabal de hobiurile lui, ascultaii framantarile, si ai sa vezi ca se va sfarsii ca intr-unul din acele filme siropoase cand doi prieteni buni nu au curaj sa isi marturiseaca sentimentele, dar pana la final sunt gata amandoi si pot avea o viata impreuna! Fa si tu acelasi lucru! Daca nu incerci nu ai de unde sa stii! Bafta!
Cred ca ar fi cazul sa iei in mana situatzia(stiu ca suna pervers dar nu ma refeream la prostii) fa in asa fel in cat sa ramanetzi undeva doar voi 2(daca s poate sa fie si un loc mai romantic daca nu incearca sa fie)iar dupa ce decorul este stabilit si potrivit treci in ofensiva, spune-i cum stau lucrurile si din cate spui, iar dupa ce ai analizezi reactzile(daca ai surade ideea sau nu)termina-ti treaba, un sarut mic si restul, D-zeu cu milaEu unu daca as fi in locu lui nu te-as dezamagi(asta face bine la moral:p) Dupa parerea mea lucrurile vor decurge 99, 9% cum vrei u iar 0, 01% este ca nu treci des pa la biserikglumeam
Singurull solutie prin care poti afla e sal tragi intr-o parte si sal intrebi ceva de genu x... u esti ca eu te plac si daca observ bine ca si tie iti place de mine deci spune acum ma placii sau nu stiu ca tie greu dar alceva nu mi-a trecut prin minte