| Corinneeee a întrebat:

Deci,îmi place de un băiat.El s-a mutat de anul trecut la mine in clasa și de când a început acest an școlar de câte ori îl văd simt fluturi in stomac,ma agit,și ma bucur enorm când îl văd.El nu cred ca știe ca îl plac însă mai trag câte o privire in ore la el,când e nu e atent la ce discuta profesorii și vede ca ma uit la el se uita și el,mai intra in discuție cu mine și unii dintre colegi, mai glumește, nu are iubita.Am zis ca dacă lovește o fata peste fund nu înseamnă ca gata va avea o relație cu el.Am început sa ma bag mai tare peste el și sa mai glumim.Nu știu cum sa fac sa fim împreuna pentru ca mi se pare un băiat diferit care știe ce vrea de la viața la fel ca mine.Cum as putea sa intervin?

3 răspunsuri:
| missfatadelatara a răspuns:

În ritmul asta, ai răbdare.

Poate îți scăpa și ție o vorbulita în prezenta lui mai subtila și vezi dacă se prinde.

| rebe200515 a răspuns:

Vezi sa nu îți arați disperarea pe fata. Încearcă sa dai răspunsuri bune la ore pentru a vedea el ca tu esti si o tipa deșteaptă, nu numai glumeața.

| GabrielaaW a răspuns:

Dacă e genul de băiat care dă palme peste fund crede-ma ca nu merita sa te mai uiti la el. Mie cel putin mi se pare un gest foarte urat demn de un om foarte nesimtit.