| zoeyangel a întrebat:

Deci imi place de un baiat mult si nu prea stiu cum sa il abordez!
Acum cateva luni a aflat ca il plac dar nu a fzcut nimic asa ca m-am lasat. Insa acum am descoperit ca imi place iarasi de el, asa ca am luat masuri si pana la urma un prieten de-al lui si coleg de-al meu mi-a spus ca l-a intrebat ce crede despre mine si el i-a zis ca sunt draguta si ca ii plac. Dupa colegul meu a scris cv de genu:
"mha el nia zis cum ar fi sa fi cu el"
Insa acum chiar nu mai stiu ce sa cred si nici ce sa facthinking
sunt in ceata completlaughing si o pot taia cu un cutit.
Prin urmare va rog sa ma ajutati cu aceasta problema si drept rasplata celui mai bun raspuns ii voi da fundita si votbig grin
va pup si va multumesc frumos!

3 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
Cred ca daca totusi iti place de el, ar trebui sa ii spui prietenului tau care este coleg cu el, sa iti dea id-ul lui si s te bagi in seama cu el pe mess! apoi il pui pe acel baiat sa il mai intrebe odata, concret, ce parere are despre tine si daca i-ar placea sa fie cu tine, ca poate baiatul nu te place si tu o sa pari o disperata care se baga in seama aiurea!

| zoeyangel explică (pentru AlinaaAli):

Pai tipul de care imi place nu e coleg cu mine si deja am idul lui laughing dar sincer nu prea as sti ce sa vorbesc cu el...

| AlinaaAli a răspuns (pentru zoeyangel):

Intrii pe el pe mess si deschizi un subiect de discutie, depinde si cati ani ai!
Intrii pe el, cu motivul ca vrei sa instalezi ceva program si nu sti cum, daca nu te ajuta, sau d-astea, si de acolo il mai intrebi tu, una, alta si o sa vezi ca iese ceva!