| zoeyangel a întrebat:

Deci imi place de un baiat mult si nu prea stiu cum sa il abordez!

Acum cateva luni a aflat ca il plac dar nu a fzcut nimic asa ca m-am lasat. Insa acum am descoperit ca imi place iarasi de el, asa ca am luat masuri si pana la urma un prieten de-al lui si coleg de-al meu mi-a spus ca l-a intrebat ce crede despre mine si el i-a zis ca sunt draguta si ca ii plac. Dupa colegul meu a scris cv de genu:

"mha el nia zis cum ar fi sa fi cu el"

Insa acum chiar nu mai stiu ce sa cred si nici ce sa facthinking

sunt in ceata completlaughing si o pot taia cu un cutit.

Prin urmare va rog sa ma ajutati cu aceasta problema si drept rasplata celui mai bun raspuns ii voi da fundita si votbig grin

va pup si va multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| elynutzu a răspuns:

Eu zic sa nu ai incredere in coleg/prieten.Adica ti-ar putea spune lucruri total opuse, dar nu tot timpul.Ar fi ok sa poti face rost de nr. lui de telefon,ID de mess, vorbiti, va cunoasteti mai bine.Asa mi s-a intamplat si mie.M-am indragostit de un baiat la care nu credeam ca o sa am vreo sansa...si am vorbit cu el pe mess, apoi i-am dat numarul meu de tel, vorbeam noaptea cate 3 ore la telefon, si s-a legat ceva.Nu a fost de durata, dar macar a mers.L-am cunoscut.Asa ar trebui sa faci si tu, poate si el te place mai multe decat il placi tu.BAFTAAA>big grin

0 răspunsuri: