| ErikaHyuga a întrebat:

Deci... Imi place de un prieten, nu il stiu de mult timp si vorbim doar la scoala. Azi avea parul ciufulit si am vrut sa il asez putin si apoi colegi au zis ca suntem impreuna si el nu a negat nimic si s-a uitat la mine de vreo cateva ori...se poate sa ma simpatizeze sau ceva de genul? :3

Răspuns Câştigător
| anonimashukara a răspuns:

E posibil sa te placa din moment ce nu l-a deranjat ce ziceau altii, dar uite un sfat: daca pe viitor va da semne de... sti tu, te place, incearca sa il lasi pe el sa inceapa. Nu fi insistenta si tineti legatura. happy

6 răspunsuri:
| MadalinaBoca a răspuns:

Da...se poate. si e probabil sa nu iti spuna direct. Incearca sa te apropii de el prin diverse intrebari sa afli cat mai multe despre el. Fa tu un pas spre cunoastere si-ti vei da singura seama daca iti place cu adevarat. Pupici

| SkyPilot a răspuns:

Este foarte probabil. In mod normal intr-o zi sau doua ar trebui sa faca el un pas. Daca nu il face el, incearca tu sa petreci mai mult timp cu el.

| neutrino a răspuns:

Ceva de genu', da!

| mgtow a răspuns:

Il placi dar spune-i in fata intentiile tale, nu ramane asa posomorata altfel pierzi sansa sa fi cu el mai tarziu.

| Wihox a răspuns:

Tot ce e posibil. laughing prima oara am citi ca era ciufut.

| ErikaHyuga explică:

Wihox loool laughing))
Da pai nu prea stiu eu sa ma exprim cand vine vorba de "chestii de genu' " laughing