Exact acelasi lucru mi s-a intamplat si mie! imi placea de un baiat care ma placea si el, dar nu avea curaj sa imi spuna...si nu aveam nici eu curaj.dar am facut-o si acum suntem impreuna si ne iubim mult! un singur sfat iti dau:afla mai multe despre el, daca e nesimtit si nu esti sigura ca te place nu fa primul pas, dar daca e un baiat normal eu zic sa faci primul pas! nu vreau sa suferi asa cum am facut euu! nici o fata nu merita sa sufere din cauza unui baiat! pup :*
Mersi :*
Buna!
Fii sociabila, prietenoasa, dar in acelasi timp linistita. Baga-te in discutzie dar nu fi intzepata sau sa il intrerupi. Povesteste-i ce ai facut tu mai "incredibil" Fii draguta si in acelasi timp fii tu! Mergi la el si il intrebi ce face... daca a vazut ultimul episod din "iubiri secrete" sau "pariu cu viata" (asta daca se uita), sau sa il intrebi ce tema aveti la nu stiu ce materie... gasesti u ceva. Si el o sa isi dea seama ca il placi si o sa te intrebe ceva de genul "Iti place de mine?" si tu nu trebuie sa zici decat "Da"
Sper ca te-am ajutat Funda?
Mi s-a intamplat si mie Eu ma jucam cu el biliard; intra numai sa se joace cu mine si odata mi-am pus melodia favorita la maxim si m-am indemnat singura si i-am zis. El a zis ca avea o presimtire de ceva timp. Mai departe nu mai conteaza. Sigur ca nu poti sa-i spui in fata. foloseste-te de fb asa are si el timp sa se gandeasca si sa-ti raspuna. Bafta :* Funda?
Dai o intalnire suc sau film si vorbiti deschis la mine a functionat funda?
Ar trebui sa faci tu primul pas si sa il intrebi ce parere are despre tine. Cel mai important e sa nu il ignori pentru ca astfel el va considera ca nu il mia placi si va renunta. Bafta! Plz funda
Nu trage mita de coada fiimai iute chiamal la o plimbare daca intr-adevar iti place nu e obligatoriu sa faca primul pas el ca totul depinde nu doar de baiat sa stii ca functioneaza mi s-a intamplat si mie.