| punctpunctpunct a întrebat:

Deci in clasele 1-4 am avut o colega cu care ma intelegeam f bine...eram prietene f bune...cand am trecut p clasa a 5-a ea a mers la o scoala iar eu la alta sch si treptat am inceput sa vorbim tot mai putin.acum nu mai vb aproape deloc.as vrea sa fim prietene bune din nou. ce sa fac? plz HelP Me^.^

2 răspunsuri:
| SkyFly a răspuns:

Salut! Nu vreau sa te dezamagesc insa e cam greu sa va reluati prietenia care a fost odata. De ce? Pentru ca fiecare dintre voi a intrat in alt cerc de prieteni si cunoscuti. Gandeste-te ca odata cu varsta fiecare dintre noi ne schimbam si in aceasta schimbare a noastra personala, interioara sau exterioara, ii includem si pe cei apropiati noua.
Nu trebuie sa fii de acord cu mine, daca vrei cu adevarat sa-ti recuperezi cea mai buna prietena, caut-o, ii poti spune ca ti-e dor de prietenia voastra si ca ai vrea nu sa o rupi, ci sa o continui. Vei vedea din atitudinea ei daca e de acord sau nu.
Succes!

| ColorfullKiiid a răspuns:

Incearca sa depanati amintiri, sa regasiti subiecte ce va interesau in trecut, sa vedeti daca v-ati mai schimbat si asa mai departe, Stii. oamenii se mai schimba dar nu total.