| xXBuBlleeex a întrebat:

Deci in curand o sa particip la un concurs miss am 12 ani si am o rochie alba cu roz cu mas puta machia niste sfaturi dau funda!

Răspuns Câştigător
| PhotoIsMyLife a răspuns:

Bună!
Îți zic să te machezi mai simplu, cu rimel, puțin ruj drăguț, și cu roz deschiz la ochi dar foarte puțin și trasează-ți cu moz o linie lo ochi(ști la ce mă refer, să te dai cu un creion mov-roz)
Cred că îți va sta de minune.
Baftă!

4 răspunsuri:
| DarkRose a răspuns:

In loc sa te machiezi, invata si tu sa scrii draga straight face straight face ''mas'' rolling on the floor. Cred ca la concursurile de miss se cere si putin creier tongue Byeeeeetongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce concurs de miss participi la 12 ani?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun raspuns, ar trebui la acel concurs de "miss" sa fie o proba de inteligenta. pariez ca ar fi spuse niste perle. mai bine stai acasa. astepti sa ajungi in clasa a 9 sa mergi la balul bobocilor sau baluri de liceu laughing pana atunci invata sa scrii lasa machiatul.

| luv a răspuns:

Alegi :faci accent pe ochi sau pe buze, eu prefer sa accentuiez ochii. alegi tipul de machiaj, daca va fi seara concursul, atunci te machiezi mai tare. La virsta ta e de dorit ceva finut, nu-ti trebuie sa arati mai matura decit esti, asta va fi vulgar...mult succes