Tie iti este teama sa nu iti dea ea papucii.si vrei sa ii dau tu
Esti genul de baiat pe care multe fete lar dorii.si euimi plac baietii care pun suflet.nu isi bat joc.
SFATUL MEU:
1)-Vorbeste cu ea si spune-i care este problema.Ca multi au patit`o cu ea si tu nu vrei sa patesti asa, si spune-i ca daca o sa aiba de gand sa iti dea papucii atunci mai bine tii da acum, spune-i ca tu chiar tii la ea si tie frica sa nu o pierzi sa de asta ii spui toate aceastea.
2)-Inainte sa ai o relatie cu o fata gandeste-te la ea, si la relatiile pe care lea avut, gandeste-te cu atentie.Ai mare grija.si Un ULTIM SFAT:
daca va despartiti nu se rupe pamantul, mai sunt multe fete care sunt genul tau care si ele pun suflet. IUBESTE SI O SA FII iubit
Succes:*
Funda?
Asta e un joc gen care da mai repede papucii sau cum?!
Nu e chiar asa
N-am inteles si probabil n-am sa inteleg niciodata de ce atunci cand iesi dintr-o relatie sifonat te razbuni pe urmatorul de parca ar avea el vreo vina
In incercarea patetica de a castiga acest joc s-ar putea sa il pierdeti amandoi
Pai. tu ce crezi ca ar fi mai bine?
eu spun sa mai continui cu ea.si atunci cand o sa vezi ca a facut o greseala mare.atunci sa ii dai papucii.parerea mea
Aici mergea alta replica dar ma abtin! enjoy the life! fa ce-ti spune inima si nu te lua dupa niste comentarii de pe TPU ca poate daca iti zic mare majoritate sa o lasi si tu te enervezi si faci asta se poate sa regreti. Si daca o lasi o sa o vrei inapoi, dragostea e un fel de joc, o roata care joaca la nesfarsit in gol!
. era sa te insele? dai papucii inainte sa ti` dea ea. si sa ramai cu buza umflata.
Mi se pare ca in relatia asta
eu cad de prost in fata ei.
si as vrea sa ma razbun, intr un fel pe ea.
dar nu pot, odata ce i am aflat problemele