Bine deci, eu nu comentez in general despre JB, insa pe mine ma dezgusta modul in care s-a prezentat ca si vedeta.A inceput ca si copil(13 ani parca...13 ani?)si apoi apare la 18 ani intr-o masina mare gagiu.Inteleg ca a vrut sa scoata in evidenta modul in care arata si cum s-a schimbat si cat de hot e acum si cate si mai cate, insa a dat inspre penibil din cauza acestei dorint uriase si a ajuns sa arate ca un copil imatur.JB, ca multi alti baieti copilarosi care imi fac greata, incearca sa fie mai matur decat este, sa arate ca este macho si sexy.Lucrurile trebuie luate usor.A facut o singura melodie la 13 ani, sa zicem ca a fost un inceput acceptabil, insa urmatoarele, nu. Si i-am studiat si caracterul, comportamentul:
1)Pe scena, modul in care apare, lasandu-si boxerii la vedere(are cumva impresia ca fetele urla dupa boxerii lui si ce are el in pantaloni? mie mi se face rau cand vad cum se imbraca, cum ACCEPTA cu atata usurinta sa poarte aceste "haine");
2)Arata ca este un needucat,avand un comportament de dobitoc,pisandu-se(scuzati expresia dar chiar asta a facut)in spatele scenei si dandu-se macho in fata politistilor(frate,inteleg ca etsi nervoooss si furioos dar nu incepe sa te dai mare si cocos si sa sari la politisti, daca ai fi destul de destept, ai inceta pentru a evita probleme si mai mari, ei fac legea aici pustiule, nu tu)
3)Inteleg ca e vedeta si e plin de el,toate vedetele ajung sa se mandreasca cu ele insele,insa mi se pare stupid modul in care JB NU are pic de modestie,se crede mult prea tare,pentru stadiul in care este. Vreau sa spuns,fara sa fiu rea sau ceva, ca EL ESTE PESTE TOT PE INTERNET, IN TOATE MEME-URILE, IN TOATE BANCURILE, deci asta da dovada ca nu sunt singura care a observat aceste lucruri la JB.Inteleg ca nu vei fi de acord cu ce am scris.Insa ai intrebat si trebuie sa te astepti si la astfel de raspunsuri,asta am eu cu JB,asta e, este opinia mea, gresita sau nu, imi apartine in totalitate, 100%.Am avut aceste pareri chiar de cand a aparut in stadiile astea, fara sa ma iau dupa showbiz si tabloide.Asta e...NU imi place, deal with it, okay? ^^
Sper ca te-am ajutat si ca acum ai inteles macar o parte din toate motivele pentru care JB este displacut de multa lume.
Româna,e grea? Întrebarea e în română, răspunsul e din alt film
Http://blurbrain.com/wp-content/uploads/2013/01/JB-GAY-2.jpg
Whoa, cum mi-a ieşiiit întrebarea asta în faţă.
Furcu s-a certat pentru prima dată cu cineva.
Uau. Acum că m-am mirat destul, mă poţistrângedegât pentru poza de mai sus.JB E GAY, YAY.
Mda, poza chiar dovedește multe .Mna, păi "furcu" își găsește nașul dacă îl caută.
Eh ❥
http://finallybrave.com/wp-content/uploads/2014/05/justin-soulja-2014.png
Nu îmi pasă de Justin Bieber. E și el un om, n-am de gând să susțin că-l urăsc sau să-i doresc moartea sau ceva de genu'. Ok, recunosc, am râs când am văzut că aproape că i-a tras una Orlando Bloom, da' mi se pare exagerată chestia cu "SĂ MOARĂ! SĂ MOARĂ!"
În orice caz, nu suport muzica lui, nu e genul meu, nu-l ascult, şi pentru mine e ca şi cum n-ar exista.
Da' să-l compari pe Justin Bieber cu Michael Jackson e de neconceput. De ce nu l-am criticat? Michael Jackson o fost criticat cât pentru 20 de vieţi. Câte poveşti s-o inventat despre el, nimeni nu mai ştie. NU îţi permiţi să faci o comparaţie de genul. NIMENI nu îşi permite.
Michael Jackson a fost idolatrizat de femei ca un zeu, şi când era tânăr arăta bine (bolile de care suferea, oboseala, presiunea presei şi a populaţiei l-au făcut să arate aproape ca un mort).
Vocea lui Michael Jackson a fost de neegalat, şi faptul că bieber a încercat să facă moonwalk în videoclipu' de la baby e de-a dreptul scârbos.
Pur şi simplu nu poţi compara e cineva precum e Michael Jackson, a cărui nume se va găsi în cărţile de muzică în vreo 15 ani, cu cineva ca justin bieber, care probabil ca va muri de-o supradoză şi toată lumea îl va uita.
Justin e un artist foarte talentat si il doare in cur de parerile altora :*
HelloKitty_9514 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RazvanCazan întreabă: