| byslim23 a întrebat:

Deci intrebare mea, ce inseamna sa iubesti? eu nu am iubit niciodata deci... am nev de ajutor mai multe fete mi-a zis ca ma iubesc...(cica) deci nu stiu ce sa fac. cum ati dai seama care te iubeste cu adevarat?

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Dragostea nu se poate defini, exista mai multe tipuri de iubire si pentru fiecare om e diferit, oamenii sunt diferiti, simt diferit, de aceea exista atatea poezii, cantece de dragoste, nu se poate defini exact.
Idee e cand iubesit pe cineva vrei sa ii fie bine, daca pers respetiva e fericita esti si tu, cand esti cu ea nu mai au nevoie de ea si iti dai seama ca sentimentele tale sunt mai puternice decat tine uneori, adica vrei te gandesti la altceva dar mintea mereu iti fuge la persoana in cauza si chiar daca te raneste sau nu e potrivita pentru tine, tot o vrei.
Cand vei fi indragostit sau cand vei iubit, vei stii, iti dai seama atunci, vezi ca e ceva ca nu ai mai simtit pentru nimeni pana atunci si e ceva foarte puternic./

| byslim23 explică (pentru BiuL):

Mersi mult :X meriti funda:X

| BiuL a răspuns (pentru byslim23):

Merci, ma bucur ca te-am putut ajuta big grin

5 răspunsuri:
| ciucuras25 a răspuns:

Cand cineva te iubste cu adevarat iti dai seama numai prin felul in care te priveste. Persoana respectiva si-ar petrece timpul doar cu tine si te-ar intelege mai bine decat oricine altcineva

| byslim23 explică (pentru ciucuras25):

Cum adica?

| ciucuras25 a răspuns (pentru byslim23):

Adica atunci cand cineva te iubeste o simti pur si simplu. Simti ca omul respectiv simte ceva pentru tine, daca e dragoste, dar daca e doar atractie...se schimba situatiawinking. Pe scurt dragostea e un sentiment pur care nu prea poate fi definit, decat de cei care il simt cu adevarat. Iar daca cineva te iubeste cu adevarat o sa o simti.