Hey! Si eu am trecut prin aceasta compotare a unei anumite prietene si inca o mai traiesc dar am clarificat niste lucruri! Am invitat-o la un suc in oras si i-am spus ca numai este cum era inainte intre 2 noi! i-am spus sa isi faca timp si pentru si mine si pentru el pentru ca nu-i pot interzice eu sa nu se mai vada cu el! Petreceti cateva ore impreuna si spune-i ca era mult mai frumos inainte sa apara acest baiat si sa-si faca timp pentru tine sa observe ce a pierdut! O PRIETENE ADEVARATA! In concluzie da ai putea sai dai o a 2 sansa!
Pai trebuie sa te impaci cu ea pentru ca sunteti prietene acum ei doi sunt indragostiti dar dupa aceea nu te va mai da la o parte. funda?
NU, NU, NU! Nu te impaca cu ea! Asa-zisa DevonneDevonnezia este o mincinoasa extrema si eu sunt asa-zisa prietena! Pfaaii adauga bella.cruella si-ti povestesc multe si te ajut cu problema ta!
Mai nu e bine sa fiti certate pentru un baiat si ai putea sa o convingi sa petreaca timpul in mod egal cu amandoi ca doar sunteti prietene, sau fa-ti si tu iubit si iesiti toti 4, deci impaca-te cu ea.
Poii x. Sti Eu In Locul Tau Ias Spune Ceva Mai Simplu Sa Nu O Jignesc Sii Saii Spun Sa Maii Aiiba Sii Tiimp De O Prieteniie x. Eu Te.ass sfatuii sa-i spui mai pe scort sa stea si cu tiine. Bye. :*
Poii x. Sti Eu In Locul Tau Ias Spune Ceva Mai Simplu Sa Nu O Jignesc Sii Saii Spun Sa Maii Aiiba Sii Tiimp De O Prieteniie x. Eu Te.ass sfatuii sa-i spui mai pe scort sa stea si cu tiine. Bye. :*
Oii x. Sti Eu In Locul Tau Ias Spune Ceva Mai Simplu Sa Nu O Jignesc Sii Saii Spun Sa Maii Aiiba Sii Tiimp De O Prieteniie x. Eu Te.ass sfatuii sa-i spui mai pe scort sa stea si cu tiine. Bye. :*. FUNDA :O3 :O3
Poii Sti Eu In Locul Tau Ias Spune Ceva Mai Simplu Sa Nu O Jignesc Sii Saii Spun Sa Maii Aiiba Sii Tiimp De O Prieteniie x. Eu Te.ass sfatuii sa-i spui mai pe scort sa stea si cu tiine. Bye. :*
FrozenMercurius întreabă:
samynța întreabă: