| คℓεxą a întrebat:

Deci m.am certat cu prietena mea cea mai buna pentru ca ea ma suna si eu ii spuneam ca nu pot sa vorbesc pentru ca am treaba si pe ea a deranjat. o lucrul acesta. Apoi ne.am certat pe mess pentru ca ea avea la status dnd vb cu in sis si mie nu mi. a placut pentru ca imi spunea ca eu sunt ca si sora ei.si apoi ne.am certat pe mess mi. a trimis azi-dimineata un sms:acum mai nou esti dtectiv? Ce sa fac? fundita pentru cine ma ajuta

Răspuns Câştigător
| nuamnuvreau a răspuns:

Las-o putin sa se calmeze, daca tu o presezi, chiar si incercand sa ii explici ca nu ai facut nimic intentionat, ea va face si mai rau. Dupa ce ai lasat-o ceva timp explica-i ce simti si ca nu vrei sa se termine prietenia din cauza altei fete sau din cauza unui telefon. Tu fi sincera si spune ce simti. Daca ea nu vrea sa accepte dupa atatea rugaminti si explicatii inseamna ca poate nu tine asa mult la prietenia voastra. Orice este posibil...:Xsucces:*

3 răspunsuri:
| Lady birrrrrrrrrrd a răspuns:

Incearca sa ii explici ca aveai treaba si ca nu puteai vorbi. spune. i ca pentru tine ea e una dintre cele mai speciale persoane si ca nu ai nici un motiv sa nu vrei sa. i vorbesti.
fii sincera si nu astepta sa isi ceara ea scuze fa. o tu prima pentru ca astfel isi va da seama ca iti pare rau si ca spui adevarulbatting eyelashes
big grin
Mult succesbig grin

| sZzLeRs a răspuns:

Incearca sa ii explici ca acele telefoane inchise au fost doar niste simple probleme :p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost si eu intr-o situatie exact ca asta...numai ca la mine erau lucruri adunate pentru ea si care vroiam sa i le spun odata si odata,,, asta a fost ocazia:am vorbi deschis si ne-am impacathappy baftalove struck