Oamenii au dreptul să facă ce vor cu viața lor, chiar dacă au 14-15 ani, ce drept avem noi să-i judecăm? Dacă fumează, e treaba lor, e sănătatea lor în joc, nu a noastră. De ce să ne pese de ceva ce nu ne aparține?
Când cineva mă întreabă de ce nu fumez, am un răspuns simplu pentru ei: „pentru că nu vreau"!
Fie, dar ma enerveaza cand spun : ''hai trage si tu, hai incerca. hai nu stiu ce '' Deci imi vine sa-i omor
Asta e o problema.in zilele noastre cei care fumeaza se cred superiori celor care se gandesc totusi la sanatatea lor. si eu am 17 ani si am prieteni care fumeaza si se lauda cu asta. nu pot sa nu mai fiu prietena cu ei din motivul acesta, dar incerca sa nu ma las prada 'tentatiei' pentru ca na, esti curios si apoi incepe totul. poti sa le raspunzi simplu ca te gandesti la sanatatea ta, la viitorul tau si ca daca ei fumeaza de ce trebuie sa te apuci si tu. Funda? :3
Crede-ma nici eu nu ii sufar pe aia
Dar nu ai cele face...
Oricum majoritatea fumeza si bea doar pentru ca, prieteni/amici lor fac asta.
Eu mă bucur când văd copii de școală generală cu țigara în bot. Sunt șanse mai mari să facă cancer dacă trag din țigară de la vârste fragede și să crape scăpând planeta de niște idioți care oricum ar fi aglomerat-o degeaba. Pentru că da, din noua generatie, 90% vor fi niște ratați. Nu că vechile generatii ar fi fost mai bune cu ceva.
Atâta timp cât beau și fumează pe banii, plămânii și ficatul lor n-ar trebui sa-ți pese.
Dar e specific vârstei lor, să facă chestii cretine ca să iasă în evidență. Sunt în perioada în care anonimatul și lipsa de atenție ar fi cel mai mare dezastru în viața lor socială.
Ai mare dreptate, poate imi pasa prea mult.
Decât să asculte muzică în căști în timp ce tu încerci să-i explici ceva, dar bineînțeles, vorbești singur ca televizorul, mai bine să fumeze. Măcar te ascultă. Dacă te îmbie, îi spui nu.
Nu stiu de ce, dar multi se cred interesanti daca beau si fumeaza si sincer nu e nimic interesant in asta, doar iti distrug sanatatea si te si storc de bani. Crede-ma nu te apuca de fumat, nu trebuie sa te simti in plus, asta dovedeste de fapt ca esti mult mai inteligenta decat ei. :*
Buna.Eu zic sa nu-ti para rau ca nu faci chestii dintr-astea. Am 14 ani si nu fac lucruri din astea.Beau un paharel mic de vin de Craciun si de Paste, iar de fumat nu se pune vorba.
Pur si simplu, constientizez ca nu e bine pentru mine.Si nici prietenii mei nu fac chestiile astea, pentru ca am stiu sa imi aleg prieteni.Dar am avut si amici care fumau, beau doar ca i-am lasat ca puteau sa ma invete si pe mine si iesea mai rau. Daca tu nu esti cu din astea gaseste-ti prieteni ca tine, cu care sa ai lucruri in comun.
Asta e sfatul meu tu faci ce vrei.
O seara placuta
Nu fumez pentru ca imi distruge sanatatea, imi pierd banii, devin dependenta, imi distrug viata sociala...de la tigari se pleaca si la altele si tot mai mult.Este cea mai proasta decizie pe care o poate lua cineva.Sunt scarbita de toti oamenii astia care cred ca fumand, drogandu-te, imbatandu-te....rezolvi ceva.
Trebuie sa ii evitii!
Bafta!
P.S:Imi place poza.Fan TVD?
Si eu sunt satula de dintr-astia. de ce nu fumez? nu stiu... poate pentru ca tin la sanatatea si viata mea si n-am chef sa fac cancer in gat sau la plamani.
si daca te simti in plus cand ei fumeaza nu mai sta cu ei...si daca se mai si imbata, mai bine fa-ti alti prieteni.
Pa pa
Buna. Crede-ma ca si eu m-am saturat dar in opinia lor daca nu este beat zilnic si nu fumezi esti un prost. Total incorect. Iti sugerez sa nu te apuci vreodata de baut sau mai ales de fumat. Tata de exemplu a fumat de la 18 ani si acum are 44 si a facut cancer la colon din cauza tigarilor. Sincer iti spun ca eu nici nu vreau sa le vad dar sa mai si fumez.
Iti urez sarbatori fericite si un an nou plin de impliniri!
Nu ai ce sa le explici. Spunele ca esti viitoare mama/tata si nu vrei sa cresti copilul prin spitale.