| AnemonaP a întrebat:

Deci ma simt foarte naspa, ieri am fost intr-un parc cu 2 prietene unde acolo sunt mai mult baieti care stau la blocurile acelea, unu o intreba pe o prietena de-a mea daca ii place de un baiat care era acolo, ei radeau, si o intrebase cum o cheama si ia cerut numarul si i-a dat id-ul, chestia e ca am ramas uimita fiindca, anul trecut eram cu o prietena care fusese si ieri cu mine si inca o fata, iar baiatul ala tot nr parca ii ceruse si fetei care venise cu noi, adica nu vreau sa ma laud, sunt modesta dar, arat mai bine decat prietena mea de ieri si cu mine de ce nu au vorbit? de ce nu mi'au cerut nr? si nici prietenei mele, as vrea sa vad daca ne'am duce noi doua daca ne'ar cere numarul de telefon, cum sa ma simt mai bine? Funda+vot
P. S. Fara raspunsuri stupide

Răspuns Câştigător
| AndreeaSiAndra a răspuns:

Pai eu cred ca acei baieti vor sa isi bata joc de prietena ta daca zici ca nu arata asa bine si baietii aia radeau.Iar partea cu simtitul prost nu inteleg ce tie iti placea de unu dintre baietii aia si crezi ca daca iti cereau si tie nr de tel sau id-ulwinking vroiau sa te intrebe ce faci? ori vroiau sa isi bata joc de tine ori sa fie cu tine deci doua chestii nasoale daca tie nu iti place de niciunu. Daca vrei sa te simti mai bine gandeste-te bine la ce ti-am zis si o sa vezi.

0 răspunsuri: