| 541730 a întrebat:

Deci ma simt naspa ca sunt inalta si cei din jur asa mici.nu stiu daca chiar intelegeti ce zic. dapai cativa spun ca e chiar bine ca sunt asa.nu stiu ce sa cred

7 răspunsuri:
| aniriiiiii a răspuns:

Sti ce? simte`te bine in pielea ta unele se simt rau ca sunt scunde si ca de exemplu la un concert nu vad...tu simte`te bine ca ai avantaje.In plus ai vazut acele modele care defileaza pe podiu ce inalte sunt ...si sunt apreciate pentru inaltimea si forma fizica
Iubeste`te si astfel te vor iubi si cei din jurul tau :*

| Adela_9763 a răspuns:

Eu sunt de parere ca este foarte bine cum esti.acum nu stiu nici ce inaltime ai.da este bine sa fii ma inalta :* bft:*

| St3fY_3193 a răspuns:

Pai in lumea asta o sa gasesti o multime de oameni cu pareri diferite.nu o sa fie toti de aceeasi parere fiecare cu a lui. dar nu trebuie sa le placa altoara trebuie sa iti place tie si mie mi se par frum fetele inalte:X deci nu te mai lua dupa alti fiecare cu parerea lui:X

| adee_4040 a răspuns:

Pai sincer omul vrea intotdeauna ceea ce nu are,vrea sa capete, ma intelegi uite eu una ma consider normala si vreau sa fiu mai inalta, sa fiu peste toti la inaltime, asa am fost obisnuita sa fiu mai inalta ca toti pana au crescut ei si mau lasat in urma...insa crede-ma nu-ti lasa acceasta calitate-defect cum vrei s-o ei(dupa mine calitate)sa iti ubreze ziua priveste partea buna happy esti mare si tare cine mai e ca tine, ar trebui sa fii mandra ca esti cum esti si in fond nu tu ai ales sa fi asa esti asa cum esti si cine nu te place problema lui:d

| MasQueNada a răspuns:

Cat de inalta esti? Eu in clasa a 4a eram mai inalta decat invatatoarea:d, iar la alta clasa era o fata mai inalta decat mine. Mi-am gasit fisa medicala si aveam 1.72. Am fost cea mai inalta pana in clasa a7a sau a8a cand au inceput baietii sa creasca, dar si restul fetelor. Apoi n-am mai crescut mult, adica acum am cam 1.76. Chiar si daca esti mai inalta de atat, nu trebuie sa te simti naspa, alte fete isi doresc sa fie inalte.

N-ai de ce sa te simti naspa, trebuie sa te obisnuiesti, asta e inaltimea ta. Si mie mi se parea ciudat ca eram mai inalta decat cei din jur, dar apoi lucrurile s-au mai schimbat. Inaltimea chiar nu e o problema, ai sa vezi in timp.

| CherryHugs17 a răspuns:

Las ca e bine sa fi si inalta pentru ca poti sa fi model daca toate nu iti merg in viatawinking

| Bluemind112 a răspuns:

Eu am 1, 80 in a 7a la 14 ani big grin cum ti se pare asta? laughingsi e o clasa de pitici laughing)