E bipolar, nu stie ce vrea, acum vazandu-i comportamentul tie ti se pare un om normal la cap? Un baiat care te place iti spune, nu te evita, nu se comporta ca o printesa asteptand sa fie bagata in seama, daca esti indragostita pana peste cap treaba ta tine-te dupa el in continuare, parerea mea e sa o lasi balta, cauta un baiat mai stabil mental, nu ai nevoie de asa ceva.
Buna.Nu ai de ce sa iti ceri scuze pentru ca el iti dadea seen.Eu nu vad niciun interes serios aici din partea lui, zici ca sunteti in clasa a IX-a, sau chiar mai mici, nu in ultimul an de liceu. Nu depistez deloc maturitate in gesturi si intentii.Te sfatuiesc sa nu ii dai nicio scrisoare, e un gest mult prea romantic care nu cred ca va fi deloc apreciat sau primit cum se cuvine. Eventual vorbiti tot in online si atat.Nu prea inteleg de ce ti-ai complica viata cu o scrisoare, la liceu, care poate ajunge super usor la alt coleg ce va incepe sa faca panarama in clasa pe aceasta tema.Te obosesti sa intelegi degeaba. Daca la 21 de ani nu este in stare sa se comporte adecvat, nu ajungeti nicaieri.
Dude, e ultimu copilandru cu arfe de scene punk 2010 si te foloseste pentru validare, get over him