Pai si eu sunt clasa a 8 a iar la noi doar 3 fete dau la geografie...
toti dam acolo pentru ca ne descurcam mai bine si aclo putem improviza din ce ne mai amintin doar ca la geografie toate faptele sunt exacte
cele 3 colege se duc la geografie pentru ca se tem ca va prinde ura pe ele ca sunt cele mai destepte din clasa si de merg la istorie se sperie ca o sa le dea note mici cand le ascuta dar eu nu sunt asa...
du-te unde crezi ca stii cel mai bine nu asculta pe altii
daca stii mai bine la istori du-te acolo in plus istoria este o materie foarte frumoasa
du-te unde crezi ca vei stii mai bine si cine stie poate ca nu vei regreta
a si sa iti dau un bonus
...[multi profesori ar zice orice ca elevii sa se duca la o anumita materie]
eu as zice istorie dar numai tu stii :*:*
sper sa te descurci
bye te-am pupat si daca te-am ajutat stii ce sa faci
Atata timp cat invatati foarte bine, nu veti avea probleme. Pana la urma scopul nu este sa primiti subiecte usoare, ci sa fiti cat mai bine pregatiti si sa aveti multe informatii invatate. Va duceti la scoala sa invatati cat mai mult, nu cat mai putin.
A spus asa pentru ca sotul ei este profu de geogra, nu pentru ca ar stii neaparat ceva, dati teza la ce credeti voi ca este ma bine pentru voi
Da la Isorie! Geografia si pe mine ba baaate la cap! Cu relief cu sud cu vest...bla bla bla!
Tu invata orice ar fi. Alegeti la ce te pricepi tu mai bine dar si ce iti place. Succes la teza. SDiriga ta fiind sotia profuluy de geo era logik ca va vrea sa atraga mai multi elebi la geografie.
Eu zic sa dai la geografie daca este mai usoara. Daca chiar crezi ca nu stii nimic dai istorie fiind asa buna at trebui sa stii
Istoria e simpla si cred ca diriginta voastra a zis la misto sa vada cati dintre voi dau la istorie pentru ca stiu nu pentru ca nu au alta alternativa deci da la istorie mai ales ca ai zis ca esti buna la asta!
Nu conteaza la ce dai cat timp stii adica oricat de greu ar fi tu daca stii o sa iei nota mare... eu am dat la geogra pentru ca acolo e o oarece logica... ma rog parerea mea multa bafta