| tweety_8071 a întrebat:

Deci mi-a placut de un coleg(placut e prea mult)mi s-a parut simpatic ma intelegeam foarte bine cu el.chiar credeam ca ma place.straight face. dar se pare ca m-am inselat! de o vreme incoace se ad la toate fetele de prin clasa si al prietenele melex(...nu suport chestia asta de ce oare face asta. o prietena mi-a spus ca vrea sa ma faca geloasa... da eu nu sunt sigura...cum as putea fi?

4 răspunsuri:
| miha<3 a răspuns:

Poi dc el vrea sa te faca geloasa te place.mai bine il ignori uh un pic cam o saptamana si sa vezi km vine el la tine k un katelus plouat sti vorba aia .indiferenta doare cel mai tare! si o sa il doara k nu il bagi in seama numai uh o sa fii centrul universului lui!big grinhappy

| Kalle a răspuns:

Gaseste pe cineva de care iti place si ii place de tine nu-i lua pe ceilalti in seama vor sa fi trista sau geloasa ca sa le ramana lor baiatul

| YoSeBbY a răspuns:

Inseamna cai place de tine probabil de asta vrea sa
te faca geloasa

| Maximus_4251 a răspuns:

Eu cred ca el nu stie ca tu il placi si de asta si cauta pe altcine ca sa te inlocuiasca pe tine. eu cred ca u ar trebuie sa ii dai de inteles ca u la randul tau simti o oarecare atractie pentru el asa vei fi sigura pe viitor cel putin ca nu se va mai " da" la prietenele tale.