| kkallww a întrebat:

Deci mi-a placut mult de un fost coleg din generala si mi-au cam revenit sentimentele acum cu toate ca nu mai suntem colegi de 2 ani.Anul trecut s-a facut o excursie cu elevii premianti si era si el.In acea excursie a venit si varul sau pe care il cunoasteam fiindca eram in aceeasi scoala si mi-a zis ca acel coleg care il plac ma place.Prima data am ignorat dar dupa eram toti intr-o gradina zoo si eram langa ei 2 si varul lui imi spune iar de fata cu acel coleg ca m-a placut si inca ma place dar e rusine sa recunoasca si el a tacut pe toata perioada asta, adica nici nu a negat dar nici nu s-a aparat sa zica ca varul sau minte. Dupa imi scrie intr-o zi varul lui ca acel coleg chiar ma place si ca vrea o relatie cu mine si sa-i scriu eu ca lui ii e rusine si intr-un final i-am scris, dar el a zis ca varul sau minte si ca sa nu-l cred si etc.Si acum ma gandesc cine minte de fapt pentru ca chiar as vrea sa-i spun ca-l plac dar nu stiu ce simte el.

1 răspuns:
| Denisa83973q a răspuns:

Verișorul lui nu are de unde să te știe asa ca el i-a spus de tine.Am pățit și eu o faza de genul și băiatul acela chiar ma plăcea.Cel mai bine ar fi să vorbești cu el, să îi spui ce simți, sunt sigură ca e reciproc.laughing)Dacă zice ca nu te place, treci peste. Sunt mulți băieți pe lumea asta, plus ca mai ai timp?