anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, mi-am facut un hi5 si acum nu merge nici sa dau commuri nici sa imi gasesc prieteni, deci nu pot sa fac nimic pe el pentru ca zice ca ii trebuie nu stiu ce cod care trebuie activat...stiti unde pot gasi acest cod?big grin scrie in felul urmator:Activează-ţi contul

Va rugam sa va activati contul.
Un cont activat vă permite să utilizaţi cele mai cunoscute aplicaţii hi5, cum ar fi trimiterea de mesaje, adăugarea de comentarii şi postarea în grupuri.

Verifica-ti e-mailul la(mailul)pentru a activa codul contului hi5.

118 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Si ce e neclar? Cand te-ai inscris, ai bagat o adresa de e-mail. Ar fi bine sa fi fost reala, fiindca ti-au trimis un link pe adresa respectiva. Intra pe mail, cauta mailul de la hi5, cu subiect de genul : bine ati venit la hi5 sau activeaza-ti contul etc. Intri si dai click pe linkul cu albastru. Apoi, va fi activat si vei putea comenta, cauta amici etc. E necesara procedura ca sa se asigure ca esti o persoana reala, cu adresa de e-mail, nu vreun program.

| giugiu a răspuns:

Ce nu intelegi de acolo? Cand ai facut acel cont de hi5 ai fost nevoit/a sa introduci si o adresa de mail. Acuma. codul tau te asteapta sub forma de un mail nou pe adresa despre care vorbeam mai sus. Sper ca ai inteles.

| FearNoEvil a răspuns:

Asteapta e-mailul de la ei. Uneori dureaza mai mult pana primesti emailul de confirmare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da cum sa verificam

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nuj k si mie imi apare la fel

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci eu am primit email cu codul acela si cand il introduc spune ca nu este bun...in aceasta privinta ce fac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

| 22222 a răspuns:

Rox.Rocsy.ymail.com

| cammy a răspuns:

Camy-cammy@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Brotnei_ioan@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu mi-am iutat emailubig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bucursimona@rocketmail.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cristastanescu45

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cristastanescu45

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu inteleg ce trebuie sa scriu in spatiul in care apare "activeaza cont"crying

| apostol a răspuns:

I_love_you_gica@yahoo.ro

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fetytza_ta_dulcik@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E neclar acest hi5, nu stiu sa il activez

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sabyyy@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vicky17@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-am facut cont pe hi5.am asteptat sa imi trimita mailul. dar nici dupa o ora daca nu chiar 2 nu mi l-au trimis.am modificat adresa de mail...si tot asa.nu mi-a aparut nimic...am dat sa retrimita... dar nu am primit nimic...mai astept mult?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si mie mi s-a intamplat la fel dau sub activeaza-ti contul::retrimite codul de activare si nici dupa doua zile nu mi lau trimis...please help me ...cum sa faccccccccccccc?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu mi-am uitat e-mailul de la hi5 ce fac?///

| alexandra_2617 a răspuns:

Tudor-alexandra@yahoo.com

| ancamaria a răspuns:

Si despre care cont e vb ca si mie la fel imi face ca scrii introduceti contul dumneavoastra si dispercrying ca nu pot lasa comuri crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Firicel_sorin@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Www.ionutz@compain.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Melissa_nicolescu@yahoo.com

| gheorghe70 a răspuns:

Am verificat e-mailul dar nu a venit codul astia mint!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Danielito0999@hi5.com