Ai vazut ca atunci cand te loghezi scrie: intrare.am uitat parola.adauga animalut.si dai pe adauga animalut si bagi acolo codul secret ...sau intri in contul tau si sai la harta KinzVille si te duci la magazinul de catori si bagi codul secret...:X eu sun linguri pe webkinz. bagama la frends daca merge :*:*:*
Salut. Uite ce este de facut.Mai intai, trebuie sa intri pe www.ganzestore.com.pentru ati face un cont. Dupa ce ai facut asta, intri si instalezi animalutul ca si unul obisnuit.De atunci, vei devenii membru lux.Asta am aflat si eu de curand de la o prietena.Aceeasi problema aveam si eu, dar am rezolvato.Succes si tie.
Da -mi mi-e contul tau si codul si til bag eu pe webkinz ca am 9 animalute
Dar este cam scump...eu am un animal signature si scria ca are inclus abonament lux.Dar pe langa cei 100 de lei care i-am dat, trebuie sa mai platesc inca ceva pentru a deveni membru lux...nu prea mi se pare corect
Pai dai la centrul de adoptii webkinz si incepi sa-ti faci adoptia ii dai un nume si daca este fata\baiat si dupa aceea ii introduci codul secret o sa-ti apara niste litere si finalizezi adoptia faceua.
VulpeaDinUmbra întreabă: