| Crina333 a întrebat:

Deci mi'e imi place de un baiat da el nu stie. Cum sa ii spun ca eu il plac?big grin.

4 răspunsuri:
| nirvanacartof a răspuns:

Pai gandeste-te daca merita riscul si apoi actioneaza.
Cheama-l intr-un loc in care nimeni sa nu va auda si apoi spune-i cu tupeu :"Auzi imi cam place de tine ai vrea sa imi dai idu tau?"sau ceva de genul.
Iti zic eu ca o sa ramana uimit ca ai avut curajul sa ii spui asta in fata.happy
Mult succes!

| Maria002 a răspuns:

Heii! Eu te sfatuiesc sa nu ii spui deoarece te va crede o nebuna cu care nu are ce vorbii,asa i s-a intamplat unei prietene de ale mele si inca catorva fete,deci este un baiat la mine in sc placut de toate fetele,deci care i-au spus ca il plac acum fuge de ele,nu le mai baga in seama,chiar i-a zis uneia ca nu mai e nicim pentruel, cand imi lua apararea mie la o poza ca zice ca toate ale sunt nebune si nu suporta asta mai bine vb cu mine ca eu nu sar pe el si de astea, nu ca narr fii ff sweet dar totusi mai bine nu ii spui si daca te place macar putin iti va da de inteles si va veti apropia fara sa va deati seama...
Sper ca am ajutat!

| Jorah a răspuns:

Pai vezi daca e singur intereseaza-te. Vorbeste mult cu el pe mess, sau cel mai bine REAL. Iar dupa ce sunteti "amici" spune-i ca il placi in fata. Daca nu ii spui el va crede ca vrei sa fii doar o amica pentru el. Succes big grin

| Babii a răspuns:

Dai si tu semne ca iti place de el. sigur va intelege.baieti isi dau seama repede.:*