| NoChanceForUs a întrebat:

Deci mie imi place coliva.Aia cu zahar pudra muult(care te face super-mega-hiper-giga-terra-diabetic) si bombonele colorate si tari si ieftine si cu nuca(OBLIGATORIU) in ea.Imi place asa de mult incat |De-abia astept sa moara cineva(de preferat ruda indepartata sau chiar necunoscuti) ca sa mananc coliva!| Voua va place coliva? Si daca da, va plac eugeniile?

10 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Ţi-ai făcut majoratul? Dacă nu, fă-ţi colivă în loc de tort la petrecere.
Dacă da, nu dispera! Fă colivă la nuntă!
Şi să nu uiţi de eugenii!
Poftă mare!

pa, pa.

| Anduciu a răspuns:

Ma crezi ca mancam coliva in timp ce citeam?rolling on the floor

| NoChanceForUs explică:

Eu m-am plimbat pe langa bunica de fiecare data cand facea si ma pot lauda ca ma pricep cat de cat.Venind vorba, sambata viitoare e rost de coliva.\m/

| NoChanceForUs explică:

Ok crinule, iti dau adresa mea si cand o fi sa mor, iti dau un mesaj pe forum sa vi sa bei pentru mine.

| NickiMinaj a răspuns:

Si mie imi place mult de tot laughing chiar i-am propus mamei sa-mi faca, dar nu stie. eu nici atat, ard pana si cafeaua.

| JustRally a răspuns:

DAAA. :X:Xlove struck ador coliva la macsim =p~ si eugeniile imi placsmug
ahh ai reusit sa imi starnesti pofta de coliva :-

| Dmonik a răspuns:

Sa vezi saptamana viitoare, cand va fi sambata mortilor: exces de coliva, de bomboane, de eugenii, portocale, mere si ce-o mai fi!
Bai, noroc ca mai pleaca unii dintre noi, ca asa mancam si noi coliva (deja salivez!) pe saturate!
Niciodata nu m-am gandit la avantajele mortii cuiva, dar, in mod cert, asta ar fi unul dintre ele: ne imbuibam cu o groaza de coliva.
Si am constatat ca niciodata nu-i destula, pe masura poftei!

| spike404 a răspuns:

Da imi plac ambele :x

Ce zici de site-ul asta: www.coliva.ro =)))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si eu salivez cand vad doliu la vreo usa, niciodata nu ma gandesc la sufletul lui sau la viata de dupa moarte, abia astept farfuria de coliva si bomboanele cu ciocolata de deasupra.
Acum poate gresesc, dar imi place sa si mananc, totusi as vrea si o felie de tort, semnifica un"la multi ani" in viata de dincolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi place coliva. ta.no chance pe a mea nu am cum s-o mananc.vor fi alti hrapareti.da as vrea cireasa de pe coliva.sa radic paharul plin si sa spun; Dumnezeu sa-l ierte...multi ani traiasca.

Întrebări similare