Hmm...nu intotdeauna persoanele de care ne place noua ne plac si ele. Poate ca te considera o copila intr-adevar pentru ca asta si esti dar nu poti sa stii ce gandeste el.Nimeni nu stie asta, decat el.
Nu ramane decat sa astepti sa te bage in seama sau ceva de genul dar sa nu faca asta la misto...si in timpul asta in care tu tot astepti sa iti dea vreun semn si pe zi ce trece probabil iti place tot mai mult de el incearca sa nu pui foarte mult suflet sau sa "ii dai toata inima lui" pentru ca daca cumva te va dezamagi vreodata apoi vei suferi si te vei simti si mai groaznic decat te simti acum.
Tot ce ramane e sa speri ca poate intr-o zi te va placea pe tine, doar ca nimeni nu iti garanteaza asta.Cum tie iti place de el asa probabil si lui ii place de o alta fata,si cum tu te gandesti probabil ca nu exista posibilitatea sa iti placa de un baiat X, asa poate gandeste si el de alte fete in timpul asta.
Dar nu uita, exista miracole! Deci...bafta:* fundita daca te-a ajutat raspunsul meu:-s:*
Ar trebui sa vorbesti cu el si sa-i spui ce simti. Pare foarte greu si cred ca iti este rusine.dar nu ai nimic de pierdut. Incearca sa te apropi de el mai mlut.sa-i arati cum esti tu de fapt si ca poate avea incredere in tine. Nu baga in seama chestile scrise la status :-J sunt doar prosti.Afla de relatia lui cu acea fata ( cum a zis lory) poate nu e nimic important si atunci suferi degeaba. Vorbeste cu el si spune-i ce simt. Nu te va omora! :*
Dc crezi ca el te considera o copila? eu zic ca e bine sa te interesezi de actuala iubita de cat timp sunt impreuna. si daca nu e ceva serios eu zic sa iti iei curaj si sa ii sp ca il placi... si atunci vei vedea ce iese...
Pei cati ani ai? de spui ca el te considera o copila? deci eu te sfatuiesc sa te interesezi de acea fata il poti intreba chiar pe el. daca are o relatie sau daca, doar o place pe acea fata si vezi care este treaba. daca au o rel serioasa incearca sa treci peste daca nu eu zic sa ii spui ca il placi mult si poate tu ai sanse mai mari ca acea fata succes:*
e clar ca-ti face in ciuda. arata-i cumva ce simti pentru el(in caz ca nu stie), si daca nici atunci nu te baga-n seama pune-ti si tu o poza cu un oarecare tip; si la status: te iubesc; paranteze; inimioare etc.sau in engleza. pare mai special si gata.
Trebuie sa fie tare tipul sa ramana indiferent.