Credeam că ai înţeles ceva din răspunsurile de ieri,dar observ că nu.
Înţelege că nu e treaba ta, lasă-i în pace.Ţi-am mai spus, cum ţi-ar pica să fii tu în locul ei şi o altă fată să vrea să îţi fure prietenul?
Acum, nu e frumoas sa te bagi, dar ar fi bine daca ai sparge parola de mess si ai vb cu ea in numele lui. E cel mai simplu. SAu pur si simplu sa incerci sa il cuceresti, cu siguranta ai calitatile necesare. Bafta!
Pai aceasy problema o am si eu (am avut'o) am facut rost de id ei de pe facebook adica i-am trimis tot felul de mesaje ca e ''draguta si de astea'' si desteapta mia dath id. Cand am vb pe mess cu ea i-am zis tot felul de prostii si s-au despartit
Nu e prea frumos ce faci. daca ti-ar face cineva asta ti-ar placea?
Daca tii cu dintii. ai putea baga ceva pe messenger. Sa minti e cel mai usor lucru.
Dar. esti sigur ca baiatul te place? Daca ii desparti si el nu te vrea. nu ai castigat nimic
Daca iti place de el asa cum spui lasa-l sa fie fericit. poate ca el chiar o place pe acea fata.tu ai zis ca nu o cunosti.nu sti ce fel de persoana e. poate e o fire foarte draguta. pune-te si u in locul ei si gandeste-te cum ar fi.parerea mea e sa-i lasi in pace