| littleangel_4050 a întrebat:

Deci...nici nu stiu cum sa incep...am stat cu un baiat 2 luni si ceva si nu pot sazic k mi-am batut joc de le dar nici nu am prea tinut la el.ne'am despartit k ne tot certam... el tinea la mine si mi-a zis ca ink tine da nu poa' sa se impace cu mine k mi-am batut joc de el doarstraight face. acum are prietena (mi-a zis ca ii ocazional)k nu tine la ea k el p mine ma iubeste. daca ma iubeste dc nu vrea sa se impace cu mine? dc sta cu alta? si acum cateva seri am iesit cu el si un prieten d'a lui mi-a pus mana p fund... a inceput sa se certe cu el.si ca nu mai are cuvant in fata lui.si tot timpul imi ia apararea.etc.chiar tine la mine. pusik:*:*

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

N-am inteles absolut nimic din intrebarea ta. Poti, te rog, sa o reformulezi in romana?

| marsy a răspuns:

Daca simti nevoia de a fi cu el. daca simti k iti lipseste. atunci fa tot posibilul sh impaca-te cu el. Daca nu. atunci inseamna k esti geloasa k are acum prietena. iti este frica sa nu te uite, te-ai deprins cu el.
Gindeste-te bine. sh actioneaza... k poate fi tirziu...winking bafta!
by Dinna :*

| Andreeagen a răspuns:

Daca vrei sa te impaci cu el zi ca il iubesti si ca nusti ce si ia-l k zaharelu se pare ca el chiar tine la tine... si nu va ezita sa se impace cu tine
dar pe viitor fata mea nu ii mai rani sentimentele
Iubeste'lhappy
App ai putea sa ii spui ca iti pare rau ca l'ai ranit...ar fi un inceput bunhappy

| PauLa.M a răspuns:

Unele femei sufera de mor si tu iti bati joc straight face urat happy ai sa ai si tu parte si o sa ti para rau de la Dumnezeu pana inapoi

| Encore a răspuns:

Dupa ce iti bati joc de el?
Daca vrei sa te impaci cu el demonstreaza-i ca meriti sa te ierte...

| asya a răspuns:

Si eu am fost cu un baiat o luna! Asta a fost vara trecuta... tineam la el ca la un prieten mai mult...nu existau sentimente de iubire! M-am despartit de el si acesta a considerat ca imi bat joc de el...si totusi vara asta a inceput sa-mi placa de el si iar am fost impreuna! Si el mi-a spus ca nu a incetat un moment sa tina la mine! Acum iar m-am despartit de el caci m-am indragostit de alt baiat! In concluzie...parerea mea este k e indragostit de tine, dar ii e frica... poate peste ceva timp ii va trece aceasta teama! Sau poate ca s-a indragostit si de fata aceasta cu care e si ii e frica sa dea,, vrabia din mana pe cioara de pe gard"! Succes oricum in aceasta poveste...:*

| dyna_1486 a răspuns:

Probabil ca se simte aiurea pentru ce i-ai facut si ii e teama ca il vei dezamagi din nou.si d asta prefera sa stea departe d tine... d teama k il vei rani a doua oara.si poate nu ar mai suporta sa-i faci asta iar...si chiar daca tine la tine .prefera sa nu mai fie cu tine. dar cine stie... poate ca. daca te schimbi se va intoarce la tine.
bafta:*

| lisa_5170 a răspuns:

Probabil nu vrea sa se impace cu tine pentru ca ii e teama sa nu "iti bati iar joc de el" si el sa sufere din nou dupa tine... vorbeste cu el daca vrei sa va impacati si daca nu se poate; atunci cred ca ar fi mai bine sa ii da-i pace si cate un pic o sa treaca peste asta si o sa uitatiwinking

| ryxize a răspuns:

Da kear tine la tine! Poate nu vrea sa mai fie cu tine de aia ca crede ca iti bati joc de el! Demonstreaza-i ca nu e asa si o sa fie bine!

| cosolovschi a răspuns:

Daca ti-ai batut joc de el,, el nu te va erta nici o data in suflet si tot timpul se va starui sa se poarte cu tine cum te ai purtat cu el,,, Da daca ii vei spune ca eu te iubesc sau de felul asta ceva,,, el se va folosi numai ca sati intoarca totul inapoi,,, asaca ''Un viitor frumos se poate atinge atunci cind nu se da impartanta trecutului,, nu vei invinge pina nu vei lasa in urma GRESELE si tristetele trecutului...

| cristianli a răspuns:

Sa-i zici din partea mea ca-i un dobitoc, daca se impaca...cu tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Little angel cred ca esti un big demon.vei merita tot ce vei pati daca nu stii sa apreciezi oamenii si sa nu-i mai faci sa sufere ca sati simti tu orgoliul satisfacut. tu crezi ca poti intra in sufletul omului incaltata? sau sa intri cu nimic si cand pleci sa iei totul? mare greseala nu ai caracter.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mdea...eu zic ca nu vrea sa se impace cu tine pentru ca lau facut sa sufere si acum te revuza pentru ca nu mai vrea sa sufere din nou...asa ca cereti scuze in fata lui si daca si tu ai inceput sa tii la el atunci spune-i ca-l placi...sau intreaba-l dc nu vreti sa va impakti.winkingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa-i cer iertatre pentru ca tiai batut joc de el sai spui ca il iubesti si ca daca ar vrea sa mai fie cu tine si sa va strangeti in brate si sa va sarutati