Off mai deutza. nu o sa incep sa iti zic ca nu este bun pentru tine ca este prea mare s etc etc. daca voi va iubiti e problema voastra. el face chestia asta deoarece tu l-ai tachinat s acum incearca si el sa te faca sa mori de gelozie si alte chestii din astea si din cate vad ii reusete. tu ar trebui sa il suni si sa iti ceri scuz pentru ca ai incercat sa il faci gelos si sa ii zici ca nu se va mai intampla.zii ca il crezi ca te iubeste si ca il iubesti si tu la fel de mult.sa repeti intr-una ca iti pare rau si alte dulcegarii si sigur te va ierta. faca vezi ca dupa cate i-ai zis si te-ai scuzat si inca nu te iarta si nu te cauta si te ignora etc. imi pare rau sa iti zic dar inseamna ca numai vorba este de el si ar trebui sa o mai raresti cu el si sa gasesti unul de varsta cu tine deoarece poate tipul de 23 de ani vrea altceva si cred ca esti mica pentru ai oferii lui ce vrea. dar totusi sa nu ne pripim mai intai incearca sa salvezi relatia cerandu-ti scuze si poate va intelege si va veti impaca. si nu ar maitrebuii sa il faci gelos. sper ca ti-am fost de folos, bafta. fundita plzzz :*
Fii atenta.Mai lasa-l 1 zi doua daca nu te suna il suni tu si il intrebi ce are de gand sa faca.Care e... decizia pana la urma. Tine la tine sau chiar isi bate joc.Intreaba-l si vezi ce spune.
La-si suna dar nu am bani pe telefon i-am trimis azi un mesaj in care i-am scris'' cf dulceata? te-am pwupat'' ok nu ma pricep la dulcigari gen da nah am incercat nu stiu daca o sa ma sune azi dar daca ma suna imi cer scuze si am sa vad care e situatia multumesc de raspunsuri chiar sunt folositoare.