anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci nu am vrut sa pun intrebarea asta aici dar sunt cu nervi intinsi la maximn si vva cer un sfat.
Deci sunt cu un baiat mult mai mare decat mine diferenta e de 9 ani dar mi-a zis ca pentru el nu conteaza varsta si nici pentru mine nu conteaza si va rog nu va axati pe varsta cand imi dati raspunsul ma rog deci sunt cu el de 2 saptamani mi-a zis ca ma place si ca tine la mine noi in ziua in care ne-am intalnit pentru prima oara a 2a zi neam si combinat si venea la mine la scoala in fiecare zi si ne sarutam si imi tot spunea ca tine la mine etc dar acum 2 zile am vorbit cu el la telefon si ima spus ca eu nu cred ca tine la mine si ca eu cred ca e aproape imposibil ca un baiat de 23 de ani sa tina la o fata de 14 si el atunci mi-a spus ca imi jura ca tine la mine si ca ar face orice pentru mine si sa nu mai cred prsti din astea si i-am spus asta pentru ca vroiam sa fiu sigura si i-am mai spus ca imi place sa il fac gelos si am facut asta de multe ori fostul meu pr e varsu si el aduce vb de el si eu ii zic ca saruta superb etc ca sa il fac gelos pentru ca asa imi place si-o zis el cica iti place sa ma chinui asa? si eu i-am zis ca da si m-a intrebat daca tin la el si am spus ca normal ca da si o zis el cica vezi ce am sa te chinui eu de acum si i-am zis eu cica bine si de cand am vorbit atunci cu el e suparat rau pe mine de obicei i lsunam eu pentru ca imi lua minutele si eri i-am spus ca daca mai vrea sa vb cu mine sa ma sune el si aseara l-am sunat eu pentru ca mai aveam mintue si l-am intrebat de ce e suparat si o zis ca e supy pe mine pentru ca nu cred ca tine la mine dar mi-a zis asta dupa ce l-am batut la cap vreo ora sa imi zica dar ma rog si cand sa inchid i-am spus "mai daca vrei sa mai vorbim maine ma suni tu ca mie imi ia minutele " si el o zis ca ma suna faza e ca nu m-a sunat azi deloc si nu mi-a dat niciun mesaj acum intrebarea mea DE CE IMI FACE ASTA? va rog un sfat urgent si skz daca nu intelegeti ce am scris dar sunt foarte supy si nu prea imi mai pasa cum scriu.

Răspuns Câştigător
| smile1 a răspuns:

Off mai deutza. nu o sa incep sa iti zic ca nu este bun pentru tine ca este prea mare s etc etc. daca voi va iubiti e problema voastra. el face chestia asta deoarece tu l-ai tachinat s acum incearca si el sa te faca sa mori de gelozie si alte chestii din astea si din cate vad ii reusete. tu ar trebui sa il suni si sa iti ceri scuz pentru ca ai incercat sa il faci gelos si sa ii zici ca nu se va mai intampla.zii ca il crezi ca te iubeste si ca il iubesti si tu la fel de mult.sa repeti intr-una ca iti pare rau si alte dulcegarii si sigur te va iertawinking. faca vezi ca dupa cate i-ai zis si te-ai scuzat si inca nu te iarta si nu te cauta si te ignora etc. imi pare rau sa iti zic dar inseamna ca numai vorba este de el si ar trebui sa o mai raresti cu el si sa gasesti unul de varsta cu tine deoarece poate tipul de 23 de ani vrea altceva si cred ca esti mica pentru ai oferii lui ce vrea. dar totusi sa nu ne pripim mai intai incearca sa salvezi relatia cerandu-ti scuze si poate va intelege si va veti impaca. si nu ar maitrebuii sa il faci geloswinking. sper ca ti-am fost de folos, baftawinking. fundita plzzz :*

4 răspunsuri:
| smile1 a răspuns:

Nu merit si eu o fundita?sad

| Madyyyy a răspuns:

Fii atenta.Mai lasa-l 1 zi doua daca nu te suna il suni tu si il intrebi ce are de gand sa faca.Care e... decizia pana la urma. Tine la tine sau chiar isi bate joc.Intreaba-l si vezi ce spune.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La-si suna dar nu am bani pe telefon i-am trimis azi un mesaj in care i-am scris'' cf dulceata? te-am pwupat'' ok nu ma pricep la dulcigari gen da nah am incercat nu stiu daca o sa ma sune azi dar daca ma suna imi cer scuze si am sa vad care e situatia multumesc de raspunsuri chiar sunt folositoare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mdea ne-am despartit.