| Ale_4001 a întrebat:

Deci...nu de mult, am trecut de la par scurt la par lung, si acum, un coleg de la bazin imi tot zice: "ai pierdut ceva pariu" sau "ce faci jumate de snitzel?" si le mai da si foarte slabe. Vreau sa il fac sa taca odata. ma puteti ajuta? big grin
p. s.: nu sufar deloc de ce imi zice el da ma exaspereaza ca prea macho sa crede! rolling eyes

6 răspunsuri:
| LoveMe a răspuns:

Buna, alle!:*
Si eu am colegi care isi bat joc de mine.in fine...
Eu zic ca nu trebuie sa ii bagi in seama pentru ca la un moment dat se va plictisi sa iti spuna asa si va vedea ca nu ii dai atentie, ca nu pui la suflet ce zice el!happyInsa daca tu ii acorzi atentie atunci el se va crede si mai macho si se va "umfla in pene" ca vezi doamne cine e el.Eu zic sa il lasi in pace pentru ca odata si odata se va plictisi, insa daca vede ca te enervezi va face si mai rau!:* si nu uita:"Intotdeauna cel destept cedeaza!"winking
mult succes cu asta!:*

P. S La mine a functionattongue

funda?:*

| RoxAnana a răspuns:

Sincer nu prea am inteles intrebarea ta.de la par lung cum ai trecut la chestiile pe care ti le zice baiatul respectiv? lasa-l sa se creada macho tu faci cum stii mai bine si poate data viitoare esti mai atenta la alegerea cuvintelor:*

| byutxa a răspuns:

Pai dk nu suferi deloc lasa`l si nu-l baga in seama oh go on se va plictisi la un mom dathappy

| Ale_4001 explică:

Scuuuzeee...de la lung la scurt... m-am grabit big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faza e ca nu am inteles nimic din ce ai scris, invata sa scrii mai intaiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si le mai da si foarte slabe? adica? pe cine? si cum ai trecut de la par scurt la par lung? esti chiar asa de proasta?