Prima parte nu am prea inteles-o. Dar mi-am facut o idee
Lucrurile astea sunt destul de comune in cadrul scolilor; ceea ce e mai important e ca ai gasit deja 3 persoane ce sunt mai "rasarite" ca restul.Metoda cu "te ajut ca sa ma ajuti" nu prea e valabila din moment ce nu prea au cu ce te ajuta.Si in plus, e destul de periculos, poate te alegi si cu o nota mica. Dar in schimb te poti oferi sa-i ajuti sa-si faca tema cu sfaturi sau sa-i indrumi.
Si nu uita, cei care se supara pe tine, ei au de pierdut.
P. S. Acesti copii "foarte nesimtiti si nu respecta profii" sunt un exemplu clar al specimenului "disperat dupa atentie".
Nu-i mai băga în seama! Pana la urma, dacă ei se comporta urat cu tine, la ce-ți folosesc? Cauta-ți alți prieteni, în clasele vecine de ex.
Sau dacă nu, transfera-te la o alta clasa, mai buna.
Crede-ma si la mine a fost la fel.si eu am fost in situatia ta. dar la mine a trecut de la sine intr-o pauza am vb cu colegi si pur si simplu am clarificta problema le-am respectat ca eu nu invat pentru. ei invat pentru. mine.si pana la urma colegi au inteles...deci crede-ma chiar daca nu te asculta nu conteaza tu sa inveti in continuare si sa nu te lasi pagubasa