| Nudamnume a întrebat:

Deci,nu imi place de mine deloc...adica ma consider urat..nu imi place de mine, imi gasesc mereu defecte si nu stiu ce sa fac..am momente in care simt ca mor si vreau sa intru in pamant..ma simt inferior.ce sa fac sa ma simt bine in pielea mea?

Răspuns Câştigător
| Florennce a răspuns:

Bună!

Cauți aprecierea altora în mod special? Ei, bine, ești pe drumul greșit, son!

În primul rând, ceea ce cred alții și spun despre tine, mai ales cei care nu te cunosc, nu ar trebui să conteze.
Toți ne confruntăm cu ceva și, la un moment dat, toți am fost nemulțumiți de aspectul nostru însă problema ta este:
1. Nu te accepți pe tine însuți așa cum ești.
2. Ți-e frică de ceea ce cred alții despre tine.

Dacă te-ai uita în oglindă, privindu-te doar din perspectiva ta, doar cum crezi tu că ești și cum te cunoști mai bine, te-ai regăsi pe tine. Însă tu te privești din prisma societății care impune tot felul de standarde, inclusiv cele de frumusețe.
Happiness is in yourself. Find it.

Nu mai stărui asupra defectelor și caută ceea ce este bun în tine. Meriți să fii acceptat și iubit așa cum ești, nu uita.

O zi bună!

3 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Sa iti spui tu insuti ca esti frumos, asa capeti incredere in sine.

| Aasdfghj a răspuns:

Poti incepe prin a cunoaste oameni ca tine. Daca stai cu persoanele care crezi tu ca sunt altfel decat tine, nu te ajuta cu nimic.
Si sa stii ca nimeni nu e mai presus de nimeni. Toti suntem oameni. happy

| Biiskrem a răspuns:

Toți au complexul ăsta la un moment dat. Doar singur poți să treci de el.
Dacă nu te iubești tu însuți, nimeni altcineva nu o va face. Nu trebuie să ajungi la narcisism, ci doar să începi să te accepți. Pasul ăsta e mai greu. O să înceapă să-ți placă din ce în ce mai mult de tine. Eu am fost mult timp ca tine, iar acum îmi iubesc defectele mai mult decât calitățile. Le transform în ceva bun. Ai treabă cu tine însuți. Analizează-te, autocaracterizează-te fără a fi prăpăstios, nici lăudăros. E o linie fină ce reprezintă realitatea.
Fiecare persoană are o viziune aparte, fiecare însușire e creată prin comparație. Nu există frumos fără urât, pentru că nu-l poți numi.