| Usordargreu a întrebat:

Deci..Nu inteleg.
Eu inainte plângeam foarte des. Aproape in fiecare seara.Dar acum când vreau sa plâng pentru ca simt nevoia parca nu pot.
De ce?
Cum pot sa plâng când simt nevoia dar nu pot?

3 răspunsuri:
| ANAHsneaman a răspuns:

Bună!
In primul rand, vreau sa îți atrag atenția asupra stării tale!
Nu e ok sa plângi atât de des. Acesta e un semn clar al depresiei.Din ceea ce știu eu.
Te sfătuiesc sa discuți cu cineva drag ție sau chiar cu un psiholog. Asta în cazul în care ai o problema de acest gen. Eu doar am intuit atât!
In al doilea rand, plânsul te și ajuta cumva, îți păstrează igiena ochiului și te ajuta sa te descarci într-un fel. Dar repet nu e ok sa o faci atât de des.
Cum a specificat și celalalt utilizator pentru a plânge trebuie sa existe un factor declanșator! Și nu cred ca la vârstă ta sa ai astfel de probleme atât de grave încât sa plângi mai mereu!
Cum am mai spus, îți recomand să discuți cu cineva de încredere!
De asemenea ma îndoiesc ca ar fi ceva grav, însă o consultație nu ți-ar strica.
Doctorii te vor informa mai bune cu privire la,, problemele de plans,, dacă le pot numi asa!
Numai bine! Multa sănătate! Și Ia-o ușor viata are și părți frumoase nu e cuprinsa doar de umbra asa ca nu mai încerca să plângi fără motiv! Capul sus, sa poți zări soarele!?

| Usordargreu explică (pentru ANAHsneaman):

Nu sufăr din dragoste acum sau ceva..Nu sunt genul doar plâng din senin

| ibaal a răspuns:

Poate ca nu sunt totusi motive pentru care sa plangi. Smiorcaieli pot filaughing
Nu prea exista (parerea mea) "nevoia de plans", trebuie sa existe un factor declansator.
P.S. Inainte de ce plangeai in fiecare seara?! straight face